folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Hava Yolları - Viral Reklamı !

Türk Hava Yolları - Viral Reklamı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Hiçbir ibare ve reklam başlığı yayınlanmadan sosyal paylaşım ağlarında hızla çoğalan "evlilik teklifinin" altından, THY'nin viral reklam dehası çıktı "Bu kadarına pes" dedirten videoda, sevginin sınır tanımadığını bir Türk genci evlenme teklifi için sınırları aşan bir yönteme başvuruyor. Dil kursuna gidiyorum diyerek ortadan kaybolan ve 3 aylık zaman diliminde evlenme teklifi için 14 ayrı ülkeye giderek mesajını 650 kişiye Türkçe söyletmeyi başaran genç 2 dakika 28 saniyelik videonun girişinde "Sen beni dil kursunda sanıyordun ama" sözleriyle konuşmasına başlıyor. Teklif için hazırladığı mesajı gittiği 14 farklı ülkede 650 kişiye Türkçe olarak söyleten genç, sonunda "benimle evlenir misin" diyerek müthiş final yapıyor.

650 KİŞİ BU MESAJI TÜRKÇE SÖYLEDİ

Viral reklam olduğu anlaşılan videoda gittiği ülkelerdeki insanların Türkçe mesajı öncesinde "Bu 3 ay içinde daha önce yaşamadığım birçok olayla karşılaştım" diyen genç aşık, serüvenini anlatmak için parçalanmış ayakkabılarını gösteriyor. 450 ayrı video 260 saat uçak yolculuğu yaparak 14 farklı ülkede 650 farklı kişiye mesajını söyletmeyi başaran Türk genci havada yaptığı 452 bin millik uçuşun bir kısmını da de kazandığı mil puanlarla bedavaya getirdiğini söylemeyi ihmal etmiyor. Genç aşık, "Bunların hepsini senin için" yaptım mesajını vererek, ekrandan kayboluyor. 650 kişiye Türkçe söylettiği evlenme teklifi mesajları ekrana geliyor. Genç aşığın uçuşlardan bahsederken elinde THY kartı gereğinden uzun tutması ise videonun reklam çalışması olduğu kuşkularını arttırdı. Yeni Şafak'ın sorduğu soruları yanıtlayan THY yetkilileri ise çalışmanın "Viral" olarak adlandırılan reklam çalışması olduğunu doğruladı.

Evlenme teklifi virüs gibi yayıldı

Yaptığı evlenme teklifiyle özellikle kadınların gönlünü fetheden sosyal paylaşım sitelerinde binlerce hayranı olan adamın videosu THY'nin "yeni nesil" viral reklamı çıktı. Türkçe virüs olarak da çevrilebilen ve "hemen çoğalan" olarak yorumlanabilen "Viral reklam" yönteminde, tüm kontrol internet kullanıcılarına bırakılıyor. Hiçbir, internet sitesi ya da televizyonda da yayına verilmeyen reklam türü, sadece tek bir kişiden başlayarak, kendi kendine virüs gibi yayılıyor. Tavsiyeler, beğenilerle kısa sürede amacına ulaşan reklam sıfır gösterim maliyetiyle de en fazla etkiyi oluşturuyor. Dün ilk kez tek bir fecebook kullanıcısının izlediği, hemen sonrasında yayılarak on binlerce kişinin tıkladığı videonun adeta reklam dehası haline dönüşeceğe benziyor.

http://www.youtube.com/watch?v=6BT8AIIEoEM

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

böle bişi yaparsan o kızın gtünü bir daha indiremezsin , diye tbt den facebookta paylaşıldı hoca :)

Toplam Hit: 962 Toplam Mesaj: 3