TÜRK Hukuk Sitesine Üye Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar müridcanlar turkhukuksitesi.com 'a üye olan varsa eğer kefillik için davetiye istirham edecektim. 

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

daha önce üyeydim ben bu siteye ama sonra mail atıp üyeliğimi sildirdim.. o yüzden şimdi giriş yapamıyorum. 

http://www.turkhukuksitesi.com/register.php?do=signup

burada üyelik formu var, doldurup üye olmayı deneyebilirsin. ben yazılımcı kimliği ile üye olmuştum, bir şeyler yazmıştım o şekilde kabul etmişlerdi beni, şimdi baktım da açıklama yazılacak bir şey göremiyorum orda..

referans kodu buradan geldi ths2@turkhukuksitesi.com

istersen mail de atabilirsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Ben de bir bakayım. Uzun zamandır girmemiştim.

Edit: Meslek durumun nedir ? Ref versem de almayabilirler.

TaRuZ tarafından 11/May/14 20:49 tarihinde düzenlenmiştir

Errare Humanum Est
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Varsa ben de alabilir miyim üyelik malum ileride lazım olucak

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Ref kodu yok sanırım. Üye ismi mi veriyorduk neydi.

Ref kodu varmış buldum.

TaRuZ tarafından 11/May/14 20:54 tarihinde düzenlenmiştir

Errare Humanum Est
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

benim de hiç kullanmadığım, 5-6 yıl önce açtığım hesabım vardı. açtım baktım ama ref yerini bulamadım. nerde?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

benim de hiç kullanmadığım, 5-6 yıl önce açtığım hesabım vardı. açtım baktım ama ref yerini bulamadım. nerde?

Hiç yazmadıysan, vs vs aktif değilsen ref kodu olmuyor. Ben de var ama sınır var mı bilemiyorum. Çok da aktif değilmişim :) Ref verdiklerimi kabul ederler mi onu da bilemiyorum.

Errare Humanum Est
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Neyse, stajyer avukat, avukat, ya da hukuk öğrencisi olan pm atsın. T.C. Kimlik numarası yazıyorsunuz, kontrol ediliyor. Doğruluğu kontrol ediliyor :)

Errare Humanum Est
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Neyse, stajyer avukat, avukat, ya da hukuk öğrencisi olan pm atsın. T.C. Kimlik numarası yazıyorsunuz, kontrol ediliyor. Doğruluğu kontrol ediliyor :)

sırf adlı yargı mı adamların kamu yonetımı mezunlarını da almaları lazım acıkcası. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

sırf adlı yargı mı adamların kamu yonetımı mezunlarını da almaları lazım acıkcası. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

Hukuk yazılımı satan firma üyelerini, bilirkişileri de alıyorlar. İnisiyatif adamlarda.

Errare Humanum Est
Toplam Hit: 1702 Toplam Mesaj: 11