TÜRK İsmi Altına Saklanan 500000 Ermeni!
-
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=578807
işin garip tarafı TTK nun bu çalışmalarına tepki gösterenleR acaba neyden gocunuyolar! anlayamadık bi türlü!
M. ALİ birand bile tepkili! :D birilerinin kökü meydana çıkınca yürekleri ağzına geldi! :) ACABA neden! ?
-
halaçoğlunun destek veriyorum.. yazdıkları doğru biraz tarih bilgisi olan varsa 1915 yılındaki o ermenilerin isyan yapması ve doğuya gönderilmeleri ve gönderilirken yollarda yaşananlar.(ermeni çocukları türk vs kürt ailelere bırakldığı)ve bizim misafir perverliğimizle onları almamız. vs vs vs. tam bir KARIŞIM(ÇORBA)
-
Sitedeki mal orani cogalmis...
-
yalnız ermeniler degil yahudilerde içimizde yaşıyorlar çogu yahudi oldunu saklayarak Türk gibi yaşamlarını sürdürüyorlar bir çogu tarikatlara mensup neden kimliklerini kökenlerini saklıyorlar anlam veremiyorum bu adamı ya görevinden alırlar yada adamı linç falan ederler
-
simel bunu yazdı:
-----------------------------
yalnız ermeniler degil yahudilerde içimizde yaşıyorlar çogu yahudi oldunu saklayarak Türk gibi yaşamlarını sürdürüyorlar bir çogu tarikatlara mensup neden kimliklerini kökenlerini saklıyorlar anlam veremiyorum bu adamı ya görevinden alırlar yada adamı linç falan ederler
-----------------------------O dedigin olmaz canim, bu ulkede kafatascilari linc etmezler :).
-
Bu projeyi yapanlara Helal olsun tebrik ve takdir ediyorum... Kimin ne olduğu belli olacak ama adamın
başına bir şey gelmez İNŞAALLAH. Turk kimliği altında devletin makamlarına yerleşip milletimizi somurenler
yada prvoke edenleri tespit etsinler!!!
-
Halacoglunun uzmanlik alani ermeniler ve sozde soykirim kaleme aldigi mevzu hic sasirtici degil, milli davalarda yazar cizer.
Basina yillardir biseyler gelecek dediler getiremediler kaldilar ;) Bisey olmaz o adama ensesi kalin.
-
Sayın Halaçoğlunun yaptıgı araştırma aslında yıllar önce amerikalılar tarafından yapılan bir çalışmanın günümüze uyarlanması.Yabancı araştırmacılar araştırıken bişey yok Türkler araştırınca problem oluyor. Ta 1800 lü yılarda ülkemizi köy köy kasaba kasaba gezerek kimin ne oldugunu yabancılar tespit etmiş bizim hala haberimiz yok.Ayrıca Türk Tarih Kurumu adı verilen kurumun asli görevlerinden birisi de Türk Tarihini araştırmak degil mi?Araştıracak tabi.bunda bir sakınca yok.Urfadaki Karakeçililer gibi aslen Türk olup da kendinikürt sanan insanlar da belki aslına döner ve terörün bitmesine belki katkı saglar.Araştırmalar çok başarılı.devamını bekliyoruz...
-
Anarsist bunu yazdı:
-----------------------------
Sitedeki mal orani cogalmis...
-----------------------------??????????
ttk nın araştırmalarında 100000 deniyor ama ermeiler tarihini okuyunca 398000 ermeninin isyanlardan önce bir anda devlet kayıtlardan sistemli bi sekilde silindiği aynı miktarın osmanlının çok güvendiği ermenilerce türk nüfusuna eklendiği iddia ediliyor ve ben bu yüzden 500000 dedim ki bu sayı günümüz için çok insaflı bi rakkam! :)
Osmanlı Ermenileri Tarihinde bu olay pek meşhurdur! bu konuda lise yıllarında 2 kez sunum yaptım! yani bu ermenilere karşı biraz takıntılıyım! kıvırtmayı seviyolar! ama iyi olanları çok iyi insanlar! haklarını yememek lazım!
-
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=579193
fistanın dedikleri doğru kanıtlandı. yabancılar o zamanda heryeri didik didik etmişlerdir bana görede. birilerinin zoruna gitti bu açıklamalar. öyle görünüyor.
hani birisi forumda dtp ne isterse tersini yapacaksın diye yazmıştı hakketen doğru. halaşoğlunun açıklanmasına ilk nasıl karşı çıktılar. kendileri dönme o halde. kuyruk acısı vuruldu sanki. (ayrıca dtp ye ve pkk ya yataklık yapan ermenistandaki şirketleri de kimse unuttturamaz)kendi aralarında kürt kardeşleği(pkk) birliği oluşturmuşlar.
dtp şerefsizlerin hepsini hapse atmak şart.
-
ermenilerin sayısı ortaya çıktı diye niye rahatsız oluyorlarki anlamsız bence zaten bu adamlar meydanlarda yürümedimi hepimiz ermeniyiz diye aslında bundan onların değil bizim türk halkının rahatsız olması gerekmezmi