Türk Olduğum İçin VPN Hizmeti Log Tutuyor
-
Dün isveçten vpn hizmeti aldım.
Sonra destek bölümüne gidip adamla konuşmaya başladım.
Doğru düzgün bir şekilde adama sunucularınızın bölgesi dışında bir ülkenin kolluk kuvvetlerine log desteği sağlıyormusunuz dedim.
Adamın dediği şey Türk olduğun için seni loglayacağım oldu.
Birde üstüne neden böyle aptal bir soru soruyorsun diyo.
Bende Hack aktivitelerinde bulunmadığımı hakaret ettiğin içinde paramı geri iadesini istiyorum dedim.
Adam sonra alttan girdi üstten çıktı konuyu değiştirdi.
İskandinav ülkeleri gerçekten bize gıcık adamlar log tutmasa bile sırf Türk olduğumuz için log tutuyor ve bilgi vermekten kaçınmıyor.
Gerçekten anlamak mümkün değil..
Birde şunu dedi (türk olmasaydım) U.S serverları dışında log tutmuyormuş.
-
adam resmen seni s*klememiş :) bence iadede ısrarlı ol, gururunu ayaklar altına aldırma hem de Türk olarak.
firmanın CEO'suna da şikayet et bu elemanı ve yabancı yorum sitelerinde de firmayı kötüle adamın emailini göstererek.
-
hoca çin den al avrupa ülkeleri artık anlaşmayla birbirine bilgi vermenin önü açıldı
içlerinde Türkiyede var
birde almadan önce sorsaydın :) warez-host la konuştum zamanında adam dedi kim ne bilgi isteme yazısı gönderirse göndersin dikkate alınmaz dedi :D
-
Log hassas bir konu. Sözleşmede no-log diyorsa bunu kabul edip satın alıyorsan, hizmet o şekilde devam etmeli. Fakat güvenemiyorsun hiç bir firmaya.
-
isveçliler zaten ırkçı oluyor normaldir.
-
yurtdısında nereye gidersen git, ne yaparsan yap, hangi işle muhatap olursan ol, adamlar içten içe bi ayrımcılık yapıyorlar.Yapmıyoruz deseler de, dost görünseler de.Adamlarda birlik var arkadaş, biz bişi yapsak, logları isteseler, hemen anında huzurlarına sunarız, buyrun diye, onlar bişi yapsa, görmezden gelirler, kimse oralı olmaz.Aradaki farkı anlayın işte.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------adam resmen seni s*klememiş :) bence iadede ısrarlı ol, gururunu ayaklar altına aldırma hem de Türk olarak.
firmanın CEO'suna da şikayet et bu elemanı ve yabancı yorum sitelerinde de firmayı kötüle adamın emailini göstererek.
-----------------------------
bunları yapması hiçbir şeyi değiştirmez, ordakiler bizim gibi böyle karalama çalışmalarıyla gaza gelen insanlar değiller. -
şu ülkede realistikmanken.com en çok ziyaret edilen siteler arasında ilk sıralardaysa , bırak adamlarda log tutsun ırkçılıkla fln alakası yok. sonuçta onlarında anası bacısı var değil mi ?
-
hoca hakkını ara paranı geri al her yola başvur.
-
xzxz bunu yazdı:
şu ülkede realistikmanken.com en çok ziyaret edilen siteler arasında ilk sıralardaysa , bırak adamlarda log tutsun ırkçılıkla fln alakası yok. sonuçta onlarında anası bacısı var değil mi ?
-----------------------------bu siteni bilmiyordum iyi oldu saolsın :)
-
omerelili bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------bu siteni bilmiyordum iyi oldu saolsın :)
-----------------------------al bi kullan hocam memnun kalırsan bize de söylersin :P