folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Ordusu Bombaladı

Türk Ordusu Bombaladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

'Türk ordusu bombaladı'

Türk ordusunun, Kuzey Irak’taki bazı Kürt bölgelerini bombaladığı öne sürüldü.

Talabani’nin lider olduğu Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin (KYB) internet sitesinde, Türk ordusunun Duhok’a bağlı bazı bölgelere yönelik sabah yerel saattle 05.30’da bombardımana başladığını ve saat 09.30’a kadar devam ettiği iddia edildi.

Haberde Türk ordusunun, Erbil’in Soran ilçesine bağlı Çakur bölgesinde yer alan Curcan, Elmuş, Kevert, Çıvase ve Musluk yerleşim birimlerini de havan toplarıyla vurduğu savunulurken bu bölgelerde “PKK militanlarının bulunduğu” kayedildi.

Bombardımanda can ve mal kaybı yaşanmadığı ve çevre sakinlerinin bölgeyi terk ettikleri de ifade edildi.

Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    doğru

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek

ii yapmışlar bence orda sivil de yoktur

yada bilerek evlere atmadılar bombayı dışarlara attılar pkk lılar kaçsın die

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu arada arkadaslar kaynak : stargazete.com 'a ait..

Yetim düşler bekçisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dün buzulun konusunda 250 km içeri girdiğini söylemişti bugünkü bu haberde bunu teyit ediyor medya ya yayın yasağı geldi herhal

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    buzul'a hak werenlerden birisiyim :D girmis dedik kimse inanmadı.. ben hala girdi diyorum yalan diyenlerde olacaktır.. çıkar bunun kokusu.. size kanıt gösteremem ama girmiş işte:D bombalıyo hatta :)

Yetim düşler bekçisi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ben gitsem banada terörist öldürttürlermi ? bi tüfek versinler yeter harcadığım mermilerin parasını veririm :)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    bombalasınlar amk. nekadar pkk lı varsa, bu pkknın nekadar sempatizanı varsa ve nekadar yandaşı varsa hepsinin doğuranını sikeyim. bayraksız orospu çocukları hepsi satılmış köpekler....

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yolbulucu bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben gitsem banada terörist öldürttürlermi ? bi tüfek versinler yeter harcadığım mermilerin parasını veririm :)

Karşındaki en az senin silahların kadar iyi bir terörit olacak öyle kuş avlarmış gibi olmuyo çatışma conter strike gibi ölüp dirilmiyorsun büyünce anlarsın 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    yahu bunlar yeni seyler degil ki.  po$u takmis ayinin, ayaga kalkmisi barzani 5 aydir iran a ve bize bombalama konusunda serzeniste bulunuyor...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

B0LDPiL0T bunu yazdı:
    bombalasınlar amk. nekadar pkk lı varsa, bu pkknın nekadar sempatizanı varsa ve nekadar yandaşı varsa hepsinin doğuranını sikeyim. bayraksız orospu çocukları hepsi satılmış köpekler....

tam dusunduklerimi yazmışın

hain kopekler...

www.atsizcilar.com
Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 11