Türk Ordusu Bombaladı
-

'Türk ordusu bombaladı' Türk ordusunun, Kuzey Irak’taki bazı Kürt bölgelerini bombaladığı öne sürüldü.
Talabani’nin lider olduğu Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin (KYB) internet sitesinde, Türk ordusunun Duhok’a bağlı bazı bölgelere yönelik sabah yerel saattle 05.30’da bombardımana başladığını ve saat 09.30’a kadar devam ettiği iddia edildi.
Haberde Türk ordusunun, Erbil’in Soran ilçesine bağlı Çakur bölgesinde yer alan Curcan, Elmuş, Kevert, Çıvase ve Musluk yerleşim birimlerini de havan toplarıyla vurduğu savunulurken bu bölgelerde “PKK militanlarının bulunduğu” kayedildi.
Bombardımanda can ve mal kaybı yaşanmadığı ve çevre sakinlerinin bölgeyi terk ettikleri de ifade edildi.
-
doğru
-
ii yapmışlar bence orda sivil de yoktur
yada bilerek evlere atmadılar bombayı dışarlara attılar pkk lılar kaçsın die
-
bu arada arkadaslar kaynak : stargazete.com 'a ait..
-
dün buzulun konusunda 250 km içeri girdiğini söylemişti bugünkü bu haberde bunu teyit ediyor medya ya yayın yasağı geldi herhal
-
buzul'a hak werenlerden birisiyim :D girmis dedik kimse inanmadı.. ben hala girdi diyorum yalan diyenlerde olacaktır.. çıkar bunun kokusu.. size kanıt gösteremem ama girmiş işte:D bombalıyo hatta :)
-
ben gitsem banada terörist öldürttürlermi ? bi tüfek versinler yeter harcadığım mermilerin parasını veririm :)
-
bombalasınlar amk. nekadar pkk lı varsa, bu pkknın nekadar sempatizanı varsa ve nekadar yandaşı varsa hepsinin doğuranını sikeyim. bayraksız orospu çocukları hepsi satılmış köpekler....
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
ben gitsem banada terörist öldürttürlermi ? bi tüfek versinler yeter harcadığım mermilerin parasını veririm :)
-----------------------------Karşındaki en az senin silahların kadar iyi bir terörit olacak öyle kuş avlarmış gibi olmuyo çatışma conter strike gibi ölüp dirilmiyorsun büyünce anlarsın
-
yahu bunlar yeni seyler degil ki. po$u takmis ayinin, ayaga kalkmisi barzani 5 aydir iran a ve bize bombalama konusunda serzeniste bulunuyor...
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------
bombalasınlar amk. nekadar pkk lı varsa, bu pkknın nekadar sempatizanı varsa ve nekadar yandaşı varsa hepsinin doğuranını sikeyim. bayraksız orospu çocukları hepsi satılmış köpekler....
-----------------------------tam dusunduklerimi yazmışın
hain kopekler...