Türk Telecom Yeni Birşeyler Mi Yapıyor
-
http://www.resimyuklet.com/uploads3/load194144.png
bakarsanız hızı göreceksinzi üstteki operanın 37 kb lere çıktığını gördüm genelde 27-32 arası gitti alttakide 7-8 kb ile download ettiğini düşünürsek 40 kb ile indirdim :S iyide ben şimdiye kadar bu pcde 27 den yukarsınız göremedim ortalamada :S anlayamadım nasıl bir iş olduğunu.Yeni birşeyler mi yapıyorlar birşey dikkatinizi çekti yada haber aldınız mı.
-
yok sen heyecanlanma telekom bize kazık atmaktan başka bişey yapmıyo ;)
-
Ankara üniversitesinin serverından indirdiğin için.
-
Bende dün 256kps ile rapidden 11,5 dakikada 100 mb lık part çektim (: şaşırdım kaldım hem rapid hem ttnet imana gelmi$ kanımca :D n0rmalde 1 saat sürüodu :S
-
abi ben indirdikten sonra hemen modemin fişini kapatıyorum yoksa indikten sonra hala bakıyorum bişey yapılmadığı zaman da kendi kendine gidiyor kota tavsiyem indiği an modemi kapatın
-
1. Tcp/ip nin yapısından dolayı, Paket sıkışması die tabir edilen problemden dolayı olabilir, ayrıntılı acıklaması forumlarda bi yerlerde...
2. Türkiye içinden indirdiğin dosyalarda geçtiğin router sayısı azaldığı için hızlanma görülebilir...
3. Eskiden ttnet proxysinden geçtiğimiz için, çevrende birileride aynı dosyayı çekiorsa daha hızlı download edebiliyordun..
4. Opera, Flashget gibi programlar her zaman doğru download hızını vermezler... Netlimiter kurup güvenebilirsin...
-
rene şey vardı dosya kaydet te bekletiyordum sonra o belleğe alıyor birden kabul ettiğimde 3.000 kb ile indirip öyle kendi kendime zevk alıyodum :D
Ama şimdi öyle birşeyde yapmadım ondan şaşırdım eğer öyleyse diyecektim bak cumhuriyet yürüyüşünün katkısı olmuş.
Harbi harb heycanlandım acaba kaliteyi ucundan az yakaladık mı dedim ama başka dosyada gördüm hayır kalitenin ucundan yine kaçırmışız.Off of..