Türk Telekom Adında Ki Yabancı Firma
-
Abicim akşam tt faturası geldi.14 milyon.Telefon arzalı.Tek görüşme bile yok.Fakat 14 milyon girmiş.Dubleks evde farklı telefon var.Alttaki telefonda görüşme 31 milyon.Ödenen para 54 milyon.
Ne bu ya??Adsl parası 49 ytl veriyoruz 256 sınırsız.1024 9 gb sınırlılar aynı parayı veriyor.
Bune abicim fazlasıyla ittiriyor türktelekom.Böyle bir kurumu dışarı verirsen ittirirde, telefonunu dinlerde her bi dalgayı yaparda.Hesapladım şimdi ev telleri iptal ediliyordu.Daha sonra bunlar kampanya ile ev telini patlattılar ama ellerine geçen her fırsatı değerlendiriyorlar.
Smart adsl var onlar nasıl bir fikriniz varmı?Teli iptal edip onlardan kurdurcam.Yada cem yılmazında dedği gibi dumanla haberleşmek en mantıklısı.
Her bi şeyi yaptı tt yi satta salak bir rakamla.Şimdi sıra kimde merak ediyorum böyle bir adam karısınıda satar anasınıda.
Akşam akşam delirmiştim şu an düşündüm yine delirdim.
-
9 gb aşmam diosan git 1024 sınırlı yaptır
smart adsl fazla bi bilim yok ama ttnetinkinden dha kötü oldugunu duydum
-
git kablo net al.
telefonu da iptal ettir ip telefonu kullan o zaman?
-
su anda evde tekim telefonu kuLLanan yok fatura geLdi vergi sbt ücret cart curt derken 12 Lira kapattıracam amk..
-
Aynen Hoja Bizede 22,25 Lira Gelmiş:S Amkoyim Telekom. Kafam Girsin.
Katma Değer Vergisi (%18) 2,99
Özel İletişim Vergisi (%15) 2,49
Faturanın Altında da: Ödeyeceğiniz Tutarın %18`i KDV, %15`i ÖİV olarak Maliye Bakanlığına Aktarılmaktadır..)) -
alicengiz kontörlerinizden haberiniz vardır umarım
www.telekazik.org