Türk Telekom Geyiği Bomba
-
şimdi bizim elemanın yeğeni turktelekom adsl başvurusu yapmaya gidiyor. tabi bunun yaş tutmuyor telefon hattı kimin uzerine ise o gelmeli diyolar buna. bu gidiyo eve telefon hattının dedesininüzerine olduğunu oğreniyor. ne yazıkki dedesi de vefat etmiş. bu yine telekoma gidiyor. dedem vefat etti diyor onun yerine varisleinden biri gelse olmaz mı diyor?
aldığı cevap şu
"telefon hattı kimin üzerineyse o gelecek"
-
:)))))
RIAA gecenlerde 80 yasinda olmu$ bi kadini mp3 payla$tigi gerekcesiyle mahkemeye vermi$ti :) -
Siz dua edin mezardan çıkarıp getirin dememiş, o zaman bomba geyik diyebilirdim...
-
ücretsiz adsl almanın bi yolu yokmu acaba. telekoma o zaman sende öyle ceza verecen..
-
kac defa yazmistim adsl help desk geyikleri benim basimdan gecenler bile bir iki sayfa tutar herhalde.
1- ben : iyi gunler internete giremiyorum ,
adam : bizde bir sorun yok su an internet var,
ben: zaten isim gucum yoktu oylesine aradim internet varmi diye kardesim internet yok diyorum olsa sizi niye ariyayim.
adam: tamam bi bakayim. (kullanici adi telefon no vs vs) modemi kapatip acin,
ben: yaptim onu,
adam: bilgisayari kapatip acin,
ben : onuda yaptim ,
adam: hmmm. tamam modeminizi kapatin ben burdan bakacagim
ben: ok kapattim
adam : tamamen kapatin modemi
ben: (artik cileden cikmisim) ne diyorsun ya neyi tamamen kapatayim modemi sokup kapiya mi atayim tamamen kapatmasi ne bu .odumun modeminin baska tamamen kapatma dugmesi varmi ?!!??
adam: tamam beyfendi sakin olun ben burdan kontrol edip sizi arayacagim.
-
allah binbir türlü belalarını versin şerefsizlerin.