Türk Telekom Halka Arz Ediliyor
-
Sevgili TDT üyeleri sizinde bildiğiniz gibi tt halka arz diliyor bazı yerlere girdim çıktım ama tam bi bilgi edinemedim
http://www.pclabs.gen.tr/2008/04/29/turk-telekom-halka-arz-ediliyor/ bu linkten bilgilere bakabilirsiniz benim sorum şimdi ben bi hisse alacağım ama ne kadar ödeyeceğim onu bilmiyorum yani
bu hisseler kaça geliyor bize ne kadar para ödüyorz 1 milyara tl (1000 YTL) bile hisse alınabilir mi
bilen bu işlerden anlayan arkadaşlarımdan rica ediyorum yardım edebilenler yardımlarını esirgemesin lütfen
not: konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ben daha çömezim tam bilmiyorum
-
halka vereceklerdi telekomu pozisyondan pozisyona
-
Orası ölede şu konuyu bi aydınlığa kavuşturalım geyiğini yaparız evelallah :)
-
TDT ne laa :S tbt olmasın .:D nese bn telkomdan hıse falan almam ozamn telekom azda olsa bnenım oluyo ve bn kulanıcılarım tarafından kufur yemk ıstemıyorum her gün her saat her dk her sanıye.
-
telekoma komple ben gireyim diye diye adamlar bizi içine almaya karar vermişler a.q genede komple ben gireyim.
-
blood_rhyme bunu yazdı:
-----------------------------
telekoma komple ben gireyim diye diye adamlar bizi içine almaya karar vermişler a.q genede komple ben gireyim.
-----------------------------Arkadasi Alkıslıyorum 10 numara bir cevap :)
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
TDT ne laa :S tbt olmasın .:D nese bn telkomdan hıse falan almam ozamn telekom azda olsa bnenım oluyo ve bn kulanıcılarım tarafından kufur yemk ıstemıyorum her gün her saat her dk her sanıye.
-----------------------------evet dediğin gibi TDT değil TBT olacaktı neyse olmuş bi yanlışlık