folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türk Telekom Kutu Sorunu

Türk Telekom Kutu Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Beyler yeni bir binaya taşındım internet baglatacagim bina yeni yapıldığı için binaya kutu takılmamıs. İnternetten araştırdım bu kutuyu 5 6 ayda anca takıyorlarmış. Alt yapı getirmek icin gerekli bir kutu herhalde. Şimdi bu kutuyu daha erken taktırmak icin bir yol var midir veya alternatif baska bir çözüm yolu bu sure çok uzun bir süre :l istanbul arnavutköy bu arada oturduğum yer.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

3 ay dediler , 6 7 ayda geldi tokiye. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

O kadar süre internetsiz napacağım hocam ya bu sikimsonik şirkete herkes sövüyordu ne kadar haklılarmış. Eşi dostu dayısı olan yok mu turk telekomda 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

müdür ben mardindeyim, mardindeki müdürlüğe başvurdum. yeni taşındığım bina henüz çok yeni ve etrafında hiç yapı yok. altyapıyı çekmişiz sadece tüm sitenin numarataj vs bilgilerini belediyeden getir dedi. hepsini aldım götürdüm vs 5eylülde başvurmuştum 3 gün önce gelip kutuyu taktılar ve dün hizmet almaya başladım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı

müdür ben mardindeyim, mardindeki müdürlüğe başvurdum. yeni taşındığım bina henüz çok yeni ve etrafında hiç yapı yok. altyapıyı çekmişiz sadece tüm sitenin numarataj vs bilgilerini belediyeden getir dedi. hepsini aldım götürdüm vs 5eylülde başvurmuştum 3 gün önce gelip kutuyu taktılar ve dün hizmet almaya başladım.

Hocam bu sokakta internet hizmeti alan binalar var ama benim tasindigim bina yeni yapılmış. Yarın mudurluge gidecegim bakalim ne diyecekler 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek

Hocam süreci hızlandırmak için  binada başka internet almak isteyenler varsa imza toplayıp dilekçeyle vermen lazım (ki Telekom şartlarında bu da uzak bi yol ama deneyip çözüme ulaşanlar var) . 

Bi çözüm daha Tt nin üst düzey yöneticilerine mail atman ben böyle yapmıştım . Mail adreslerini pm den atayım sana

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Hocam selam,

Forumda benzer bir konu vardı arkadaşın birisi bütün üst yönetimin maillerini cc ye koyarak mail atmıştı vs.

Ben 8 ay bekledim, o sürede wınn kullandım.

8.ayın sonunda gelmiyorlardı yine, tek çareyi istanbuldaki gayrettepe ofisine gidip, yangın merdiveninden en üstteki ofislere ulaşıp, çok sağlam bir konuşma yaparak çözmüştüm. Ertesi hafta bağladılar.

Konuşmam tehdit içeriyordu, yazılı bir şekilde, gelmemeleri durumunda evin önünden geçen hattı keseceğimin garantisini yazılı bildirmiştim =)

Umarım kısa sürede çözersin, fakat müdürlüğe gidip yetkili birini bulup konuşman tek çözüm gibi.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 1400 Toplam Mesaj: 7
ttnet türktelekom