Türk Telekom LG Netbook Kampanyası
-
ttelekom ayda 30 tl ye 24 ay taksitle LG X110 marka mini notebook veriyomuş. kampanyadan yararlanan ya da haberi olan arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilirler mi acaba? nasıl bi cihaz bu değermi bu pararya? cihazın özellikleri aşağıdaki gibi:
Model :LG X110
İşlemci : Intel Atom 1.6 Ghz
HDD :160 GB SATA HDD
Ekran : 10″ WSVGA LCD
Ram Bellek :1 GB
Ekran kartı : Intel GMA
Webcam Var
İşletim sistemi Windows XP Home / Linux -
açıldı bu konu ve ortak bir karara varıldı: ''TÜRKTELEKOMA KAFAM GİRSİN''
-
:) yaramaz abi alma.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam aslına bakarsan ben notebook ta fazla bi performans beklemiyorum. ofis dosyalarıyla falan uğraşırım, netten maillere bakmak bankacılık işlemleri filan yapmak için kullanırım. arada sırada belki film filan izleriz, hem pekçok dosyayıda yanımda taşımış olurum diyorum. kredi kartı da istemiyolar ayda 30 tl faturaya geliyo. yine de değmez mi diyosun?
-
strudll bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------hocam aslına bakarsan ben notebook ta fazla bi performans beklemiyorum. ofis dosyalarıyla falan uğraşırım, netten maillere bakmak bankacılık işlemleri filan yapmak için kullanırım. arada sırada belki film filan izleriz, hem pekçok dosyayıda yanımda taşımış olurum diyorum. kredi kartı da istemiyolar ayda 30 tl faturaya geliyo. yine de değmez mi diyosun?
-----------------------------abi amacın netbook tarzı bişey almaksa çok iyi bişey yanlız telekom bunu yaptığına göre uzun vadede internet fiyatları düşecek demekki :) o yüzden uzun vadede kazık yeriz gibime geliyor.
yani ortda rekaber var mesela geçenlerde Türk.net in kampanyası vardı ttnet de 29 olan internet Türk.net de 5 ay 9 ytl di
20x5 = 100 tl karda oluyorsun mesela ttnet e göre bu tür kampanyalar olacağında ttnet de erken kampanya yapıyor bence biraz bekle ortalık kızışacak :) lcd televizyon falan vermeye kalkarlarsa şaşırmam.
-
Türk Telekom bedava ekmek dağıtsa almayacan içine kesin bişiler sokar ibneler
-
Aytekinet bunu yazdı:
Türk Telekom bedava ekmek dağıtsa almayacan içine kesin bişiler sokar ibneler
-----------------------------,quhahayt:D telekom kampanya broşürleri çıkıyomuş:D
-
-
Hacılar laptopu bugün aldım oldukça güzel bir alet... Mail, msn için ideal hırdavat defter kadar hafif :)
Yalnız buluetoothu yok
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Hacılar laptopu bugün aldım oldukça güzel bir alet... Mail, msn için ideal hırdavat defter kadar hafif :)
Yalnız buluetoothu yok
-----------------------------Chipin tanıtım yazısında var deniyordu eminmisin olmadığına ? gerçi olmasada sorun değil hafıza okuyucusu filanda var sanırım...