Türk Telekom Ttnet E-Fatura
-
Merhabalar küfürlerim için şimdiden özür;
LaNCeLoT tarafından 05/Haz/20 21:42 tarihinde düzenlenmiştir
Bir sorum olacak ben pek e-faturalara falan bakan biri değilim ( 'BU' sik kırığı kurum için konuşuyorum arapkere kız bacılarını sikeyim ) ney(i)se normale dönelim bu orospu cocukları bir ara bana tek şifre verdiler KENDİ ÜSTÜME İDİ BU ABONELİK internet aktivasyonumu sağlayıp internetimi bağlamazdan evvel Amerika Başkanına bağlandım yine o internetim aktif hale gelmeden verilen online işlemlerimizi görmemiz için telekomun jargonuyla ''tek şifreyi'' ne deaktif edebildiler ne yenilemesini verebildiler ne onu iptal edip yeni bir TEKŞİFRE sunabildiler hatta DB de ( hep ORACLE suşlu amk firması!!!1 ) göremiyoruz biz bu dediğiniz tek şifreyi vs.. yi dediler bana ki çatır çutur giriyordum ben o şifreyle ile arayüze sadece bilgi yok içeride veri vs.... :D 7 8 sene kotamı kontrol edemedim hiç bir bok yapamadım illallah ettim bu itten köpekten.
Neyse şimdi mevcut probelmimi söylüyorum abonelik arkadaş üstüne ( check ) , e-fatura mı görüntüle linki vs.. si geliyor benim mailime tıklıyorum ( desktoptan ) asla ama asla ama aslakereasla captcha yı yazmama rağmen e-fatura mı ne indirebiliyor ne gösterebiliyor , aynı şekilde xml olarak faturayı indir seçeneği de var e-fatura mı göster linkinde xml olarakta sunamıyor bana bu faturayı.
Gel zaman git zaman mobilde ( eski edge tarayıcı ile denedim güncellenmemiş versiyon ) anca öyle indirebildim e-fatura görüntüleden faturamı. Desktop browser ı mobilmiş gibi davrandırtıyorum yine yemiyor sürekli hata veriyor captchayı doğru girmeme rağmen.
Daha önce bu maille fatura bilgisi alıp , e-fatura'mı görüntüleye tıklayıp bu sorunlarla karşılaşmış ve bunu aşmış biri var mıdır? NEDEN BU OROSPU TOHUMLARI .pdf olarak ekleyip faturayı mail göndermiyor da böyle garip masturbasyonlar yapıyorlar.
-
Bunu da yazacağım yazacağım unutuyorum, o gün çözüm getirmiştim soruna. Belki benzerini yaşayan olur bulunsun
T.Telekom her ay fatura ve bilgilendirme yolluyor normal olarak ya da online arayüzlerine k.adı şifre ile girsen E-Fatura ikonuna tıklamak gerekiyor olay burada başluyor E-Fatura olarak yönlenmesi gereken yere yönleniyor link tıklandığında fakat kaynak kodlarından baktığımda sonunda 3D ''
3D , 4D vs.. sonrsaı 'boşluk var' bu boşluğu outlooktan tut web based mail bile %20 olarak tamamlıyor haliyle böyle linklenince e-fatura ya bir türlü erişmeyip telekom hata dönüyor.
Götverenlik t.telekomda kısacası. Kaç yüzyıldır var bu da artık düzelmiştir belki ben terkettim köpekleri.
-
dost acı söyler; terketmekte çoook geç kalmışın (;