folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türk Telekom Ttnet E-Fatura

Türk Telekom Ttnet E-Fatura

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Merhabalar küfürlerim için şimdiden özür;

Bir sorum olacak ben pek e-faturalara falan bakan biri değilim ( 'BU' sik kırığı kurum için konuşuyorum arapkere kız bacılarını sikeyim ) ney(i)se normale dönelim bu orospu cocukları bir ara bana tek şifre verdiler KENDİ ÜSTÜME İDİ BU ABONELİK internet aktivasyonumu sağlayıp internetimi bağlamazdan evvel Amerika Başkanına bağlandım yine o internetim aktif hale gelmeden verilen online işlemlerimizi görmemiz için telekomun jargonuyla ''tek şifreyi'' ne deaktif edebildiler ne yenilemesini verebildiler ne onu iptal edip yeni bir TEKŞİFRE sunabildiler hatta DB de ( hep ORACLE suşlu amk firması!!!1 ) göremiyoruz biz bu dediğiniz tek şifreyi vs.. yi dediler bana ki çatır çutur giriyordum ben o şifreyle ile arayüze sadece bilgi yok içeride veri vs.... :D 7 8 sene kotamı kontrol edemedim hiç bir bok yapamadım illallah ettim bu itten köpekten.

Neyse şimdi mevcut probelmimi söylüyorum abonelik arkadaş üstüne ( check ) , e-fatura mı görüntüle linki vs.. si geliyor benim mailime tıklıyorum ( desktoptan ) asla ama asla ama aslakereasla captcha yı yazmama rağmen e-fatura mı ne indirebiliyor ne gösterebiliyor , aynı şekilde xml olarak faturayı indir seçeneği de var e-fatura mı göster linkinde xml olarakta sunamıyor bana bu faturayı.

Gel zaman git zaman mobilde ( eski edge tarayıcı ile denedim güncellenmemiş versiyon ) anca öyle indirebildim e-fatura görüntüleden faturamı. Desktop browser ı mobilmiş gibi davrandırtıyorum yine yemiyor sürekli hata veriyor captchayı doğru girmeme rağmen.

Daha önce bu maille fatura bilgisi alıp , e-fatura'mı görüntüleye tıklayıp bu sorunlarla karşılaşmış ve bunu aşmış biri var mıdır? NEDEN BU OROSPU TOHUMLARI .pdf olarak ekleyip faturayı mail göndermiyor da böyle garip masturbasyonlar yapıyorlar.

Türk Telekom

LaNCeLoT tarafından 05/Haz/20 21:42 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bunu da yazacağım yazacağım unutuyorum, o gün çözüm getirmiştim soruna. Belki benzerini yaşayan olur bulunsun

T.Telekom her ay fatura ve bilgilendirme yolluyor normal olarak ya da online arayüzlerine k.adı şifre ile girsen E-Fatura ikonuna tıklamak gerekiyor olay burada başluyor  E-Fatura olarak yönlenmesi gereken yere yönleniyor link tıklandığında fakat kaynak kodlarından baktığımda sonunda 3D ''

3D , 4D vs.. sonrsaı 'boşluk var' bu boşluğu outlooktan tut web based mail bile %20 olarak tamamlıyor haliyle böyle linklenince e-fatura ya bir türlü erişmeyip telekom hata dönüyor.

Götverenlik t.telekomda kısacası. Kaç yüzyıldır var bu da artık düzelmiştir belki ben terkettim köpekleri.

https://i.ibb.co/1zP6LTx/image.png

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

dost acı söyler; terketmekte çoook geç kalmışın (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 12554 Toplam Mesaj: 3
kız kardeşlerini boy sırasına göre sikeyim ttnet