Türk Telekom Ve İnternet Hızım
-
Murid kardeşlerim
1 haftadır adam akıllı dosya indiremıyorum..Acaba internet hızımmı yeterli değil veya türk telekomdan kaynaklanan bi sorunmu ?

-
Programsız dosya indirirsen bu hızlarda indirmen gayet normal.
Internet Download Manager'i öneririm. İnternetin tüm hızını kullanıyor fakat birden çok kişi ile aynı modemi paylaşıyorsan, Internet Download Manager'i indirdikten sonra ayarlardan hız limitini ayarla. Aksi taktirde senin modemine bağlı diğer kişilerin interneti bok olur. Google'yi bile çok geç açar..
-
alakası yok 1 ay öncede böyleydi tam düzeldi dedik. Bir haftadır yine çok yavaş:W
internetten video izliyemiyoz. Bırak videoyu bi internet sayfasına bile giremiyoz. Sokayım böyle ttnet e :W
-
Çıbanın başı türk telekom :@ Adam gibi hat döşeseler böyle olmaz. Verdiğim paranın karsılıgını alamıyorum.. smiley internet kullanan varsa acaba memnunmu ?
-
valla üstad bu hız olayı bölge bölge değişiyo herhalde ben biri net kullanıyorum tık yok daha ondan öncede ttnet kullanıyodum yine aynıydı (zaten hangisini kullanırsan kullan ttnet'in altyapısı)
-
her zaman söylüyorum yakındır telekom devri biticek az kaldı
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------
her zaman söylüyorum yakındır telekom devri biticek az kaldı
-----------------------------eğer telekom türkler tarafından yonetiliyor olsaydı dediğine katılabilirdim.
ama zaten satıldı...
-
TheColtfire bunu yazdı:
Çıbanın başı türk telekom :@ Adam gibi hat döşeseler böyle olmaz. Verdiğim paranın karsılıgını alamıyorum.. smiley internet kullanan varsa acaba memnunmu ?
-----------------------------hocam 1.si o smile adsl ve telekomun altyapısını kullanıyor.
2.si adam gibi hat döşeme işi ha deyince olcak bişi değil. zorla kullandırtmıyorlar :)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------hocam 1.si o smile adsl ve telekomun altyapısını kullanıyor.
2.si adam gibi hat döşeme işi ha deyince olcak bişi değil. zorla kullandırtmıyorlar :)
-----------------------------benimde smişe ama gayet güzel upload download yapabiliyorum....
-
sakin olun arkadaşlar alt yapı çalışması varmış Telefonda öle dediler :) bende gittim iptal ettim ttnet aboneligimi :) Quick net beklicem ttnet e saygılar.. Zaten onune gelen türtüyor bize Ttnet dürtse ne olur :)