Türk Telekom Yeni Tarifeler
-
evet sayın müridler yanlış duymadınız Türk Telekomumuz (yabancıların)
bugünden geçerli olmak üzere yeni tarifeler devreye sokuyor. hani geçenlerde şehirler arasıda şehiriçide aynı fiyat die bir saçmalık vardıya işte o iptal. bunun yerine STANDART hatta olanlara şehirler arası ve uluslar arası toplamda %50 ila %60
şehir içindeyse %16 lık b,ir indirim var. herkese duyrulur.
NOt: her nekadar indirim yapılsa benim faturma yansımıor. hayret. bunları söylüorlar. aman abi eskisi giib kalsın. kafii. lan ne zamn indiirm yapılsa benim fatuyra kabarıor. anlmadım gitti. amk . neysede ben inamıoyorum buy şehirler arsı ve şehir içine 60 lık indiirme. olsa olsa önceden yapğılan %50 lik bindirime yapıolan indirimdir. yani sonuçta aynı fiyat. am inşallah faturalarımzada görecez... durumu... Hörmetler!!
-
kanka belki sen indirim var die çok konuşuosundur ondandır:d
ama şaka maka kota 4 gb çıktı şimdiden benimki 3 olmush:S:S:S -
Bu arada ADSL indirimininde TK'da onaylanmayı beklediği Telekom tarafından doğrulandı.Hala bekliyoruz bakalım...
-
TK şey demiş bu TT den toplu adls alıp satan superonline gibi firmaların zararına satması gerektiğini ve bununda haksız rekabete yol açacağını söyleyip şu an o tarife indirimini engellemiş TK a.k. TK!
-
O yaz fırtınası kampanyasıyla alakalı tarife olayı farklı o hala bekliyor.
-
faturada kazıkları görecez desene şuna....
-
telekoma kafam girsin
-
telekom iste bindirimden indirim yapiyo
-
bu daha hiç bişey. siz bekleyin. ben bu ayki faturama bakamayacam. ... korkuyom lan
-
bu ayki faturaları sağolsun dj alper hafifletti