Türk Telekoma Dava Açsak, Sizce Nasıl Olur? Önemli.
-
Arkadaşlar, sıksık internet kesilmesi felan bunu geçtim. Mesela ister yurtiçi olsun ister yurtdışı en fazla 110 kb ile indirebiliyorum. Normalde 1024 kb hizmeti almamız gerekmiyor mu bizlerin? Bu konu beni cidden rahatsız ediyor. Bir de yazmışlar %10'u şuraya gider felan diye, bence bu bahane. Ne diyorsunuz bu konuda?
-
bende düşündüm aslında download yapan bi hakima restgeldikmi adamda fıttırır cezayı keser bence aç :D
-
o 1024 hızda sanırsam küçük bir yazıyla teoride ulaşılan en yüksek hızdır gibi bişi yazıyor
-
bildiğim kadarıyla 1024 kb değil kilobit olarak biliyorum ve 1 bayt = 8 bit
sonuçta biz bi matematiksel b.ktan bir formülle 1 mb/s hatta 128 kb indirmemiz gerekiyor en hızlı onu vaz geçtim hat kesilmesin bir yurt dışı hattı yapıcaz die 30 kb'a kadar düşmeyelim yeterki 100 kb bile razıyım
Türkiye'nin yurt dışı için cart curt hattının en az 700gb/s olması lasım
-
baylar, ben kibristan baglaniyorum Extend diye bir sirket uzerinden. 1024Kbps baglantim var ama en yuksek gordugum indirme hizi 130 Kbps. bu normal mi yoksa bir sorun var mi? 30 kbps den de assagi dusmuyor.
-
Bağlantıdan öte telefon faturalarınızı alıpta inceledinizmi bilmiyorum bugun bize 41 miyon gelmis baktım 20 ytl lik konusma ucreti geri kalan %18 kdv %15 özel iletişim zart zurt ne lan bu anlamadım gitti.. Yurt dışında evden evi aramak konusmak bedeva resmen domaltılıyoruz haberımız yok..Aslında toplumsal bır eyleme donusturulup herkes dava açsa belki biseyler olur ama kım nasıl organıze edecek orasını bılemem
-
Türk Telekom bu mahallenin sütçüsü değil:D
İstersen aç fazla paran varsa ver rahatla:D