Turk Telekomdan Gelen Mesaj

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu mesajlar farklı eldenmı yazılıyor ? 1. ve 2. mesaj aynı 3. mesaj tamamen farklı . Bu adamların farklı bı mesaj sıstemı yokmu 3. mesaj bana bıraz feyk gıbı geldı.

Telefonda 2 gundur mesaj gonderme sorunu var. Bu konuda bılgısı olan varmı.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

evvelsi günü de ilk defa görüyorum 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

4G gelince telefonu kapatıp açman gerekecek onu demek istemişler. Cuma gününün ilk saatlerinde resetlersin telefonu.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

evvelsi günü de ilk defa görüyorum 

Onda sıkıntı yok hocam evvelsi gun yazıyor , benım gozume carpan şey

1. ve 2. mesajda virgüllerden sonra boşluk yok ama 3. mesajda var.  

1. ve 2. mesajda cumlelerın sonunda ıyı gunler ve yok ve cumlenın sonunda nokta yok.

1. ve 2. mesajda noktalardan sonra bosluk bırakılmamış 3. mesajda noktadan sonra bosluk var.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 1378 Toplam Mesaj: 4
turk telekom