Türk Telekomdan Lg Netbook Alabilen Var Mı?
-
adamlar resmen deli ettiler beni geçen hafta. tt de herkesin kampanyadan haberi var ama ortalıkta ne cihaz var ne cihazın ne zaman ve nereye geleceğini hatta gelip gelmeyeceğini bilen var ne de talep toplama gibi bişey var. yani gelirse artık bilinmeyen bi tarihte gelecek olan cihazı o bilinmeyen tarihte gidip bir tt bayisinden alman gerekiyor. denk getirebilirsen yani! hele o çağrı merkezi her aradığımda aynı şeyleri tekrarlıyor. cihazı bulamıyorum diyorum, sizin takip etmeniz gerekiyor diyolar. siz ne iş yapıyosunuz peki orda diyorum, biz sistemden göremiyoruz diyolar! işe bak böyle saçma şeymi olur. peki stoklar tamamen tükendimi (kampanya 20 bin adetle sınırlı) boşuna uğraşmayalım diyorum, onu da bilimioruz ama kampanya ay sonuna kadar devam edicek diyolar.
Allah aşkına bu adamlardan bu cihazı alabilen biri var mı acaba? varsa sevabına bi cvp yazsın!
-
şirpençenın babası almış
nede olsa ardahanlı :D
-
Eniştem alıyordu ama vazgeçti 1-2 özelliği eksik gördü.Alımda sorun yok bayide varsa alıyosn.Burada ayarlayan bilgisayarcıda tanıdıktı hemen alıyoduk...
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
Eniştem alıyordu ama vazgeçti 1-2 özelliği eksik gördü.Alımda sorun yok bayide varsa alıyosn.Burada ayarlayan bilgisayarcıda tanıdıktı hemen alıyoduk...
-----------------------------hoca istanbul da aramadığım tt bayisi ve müdürlüğü kalmadı hiçbirinde yok ve gelicek mi gelmeyecek mi gelicekse ne zaman gelicek hiçbişey bilmiyolar.
-
arakdaşlar internet yerine , evlerde kullandığımız klasik telefon hattına 2 yıllık tahattütlü olarak böyle birşey vermeleri ilginç diymi.Bildiğimiz gibi bir vatadanşımız
türktelekomu telefon hattı olmadanda adsl kullanmak istiyorum gibi bir haklı düşünceden yola çıkarak dava etmişti ve tüketici haklarınıda arkasına alan bu
vatandaşımız davayı kazanmıştı diye hatırlıyorum.Hatta tahribattada haberlerinin yayınlandığını hatırlıyorum.Davanın kazanılmış olmasına rağmen türktelekom
bu olayı yapmaya yanaşmamıştı halen fakat sonuçta yargı bir karar vermiş bunu yerine getirmesi gerekiyordu , ve galiba son zamanlarda artık
telefon hattımızda olmadan adsl ile interneti kullanabileceğiz gibime geliyor.Bu kampanya ise çok güzel bir oyun , stoklar zaten sinirli herkez ucuz diye almak için
yarışıyor ve telefon hattını tahattütlü yapıyor 2 yıllığına , fakat bu durumdan haberdar olmayan , ve sadece internet kullanmak isteyen bir kullanıcı varsa bunların
arasında malesef çok kötü oyuna getiriliyor arkadaşlar. Mesela bende almayı düşündüm , ama bilgisayaın özellikleri yetersiz geldi , sen oyuna düşmüyomusun
dersiniz , evimde telefonu yoğun olarak kullandığımdan ihtiyacım var , bu yüzden zaten telefonu kullanan arkadaşlara tuzak olmasa bile , evimde keşke telefon
hattı açık olmasa sadece internete girebilsem diyen arkadaşlarımız vardır ve insanlarımız.İşte bu tuzak tam bunun için.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------arakdaşlar internet yerine , evlerde kullandığımız klasik telefon hattına 2 yıllık tahattütlü olarak böyle birşey vermeleri ilginç diymi.Bildiğimiz gibi bir vatadanşımız
türktelekomu telefon hattı olmadanda adsl kullanmak istiyorum gibi bir haklı düşünceden yola çıkarak dava etmişti ve tüketici haklarınıda arkasına alan bu
vatandaşımız davayı kazanmıştı diye hatırlıyorum.Hatta tahribattada haberlerinin yayınlandığını hatırlıyorum.Davanın kazanılmış olmasına rağmen türktelekom
bu olayı yapmaya yanaşmamıştı halen fakat sonuçta yargı bir karar vermiş bunu yerine getirmesi gerekiyordu , ve galiba son zamanlarda artık
telefon hattımızda olmadan adsl ile interneti kullanabileceğiz gibime geliyor.Bu kampanya ise çok güzel bir oyun , stoklar zaten sinirli herkez ucuz diye almak için
yarışıyor ve telefon hattını tahattütlü yapıyor 2 yıllığına , fakat bu durumdan haberdar olmayan , ve sadece internet kullanmak isteyen bir kullanıcı varsa bunların
arasında malesef çok kötü oyuna getiriliyor arkadaşlar. Mesela bende almayı düşündüm , ama bilgisayaın özellikleri yetersiz geldi , sen oyuna düşmüyomusun
dersiniz , evimde telefonu yoğun olarak kullandığımdan ihtiyacım var , bu yüzden zaten telefonu kullanan arkadaşlara tuzak olmasa bile , evimde keşke telefon
hattı açık olmasa sadece internete girebilsem diyen arkadaşlarımız vardır ve insanlarımız.İşte bu tuzak tam bunun için.
-----------------------------doğru diyosun sırf internet için hat alanlar var. ama bizde durum farklı ve nerdeyse 15 yıldır tt abonesiyiz aynı hatta. evde de telefon lazım zaten ve önümüzdeki yıllarda da bu hattı kapamayı düşünmüyoruz. cihazın özellikleri ise bana yeterli gelir diye düşünüyorum bu yüzden almak istedim.
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------şirpençenın babası almış
nede olsa ardahanlı :D
-----------------------------asdasdad
lan babam hiç sorun çekmemiş lan gitmiş almış. ayrıca arkadaş da aldı o da bişe demedi
Ardahan farkı amq :P
-
Şu kıytırık Netbookların özelliklerini bilen birisi yazabilirmi bugun ark. sordu birşey bulamadım aq herkez birbirinden kopyalamış aynı yazıyı
-
la aynı makina
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23042
burda 318 dalır
ücretsiz kargo
ttnetinki 717 liraya geliyor. makinalar aynı