Türk Telekomdan Muhteşem Kazık!
-
Beyler bende çoğu kişi gibi Netlimitsiz pakete geçtim. Bugün yeni sinyal gelmeye başladı ama birde ne göreyim 3,5 Mbitte sürekli kalıyor. Ben bunun üzerine TTnet 4440375i aradım hemen ve öğrrendiğim acı gerçek şuydu:
Bulunduğunuz Aliağa/İzmir ilçesinde TT Sağlayıcınızın hızı 3.5 Mbit miş. Daha yukarısını görmezmiş. Bu bazen 6 bazende 8 olurmuş.
Şimdi ben ne yapayım 3.5 mbit içinmi ben geçtim bu tarifeye!
Aca müsteri hizmetlerimi yanlıs bilgi verdi yoksa böyle bir olay varmı. Bize 8 Mite KADAR internet derken bumu kastediliyordu.Ben değişkenlik bazen 3,4,5,6 olur gibisinden birşey zannediyordum?
-
8 mb demiyo dostum tarifede 8 mb e kadar diyo telekom seni keklemiş diil yani
burda max 8 görebiirsin diyo ama goremeyebilirisinde sözleşmeyi iyi okumak lazım
-
Zaten sana 8 mbit sözü vermiyor.
Desteklediği yerlerde 8 mb veriyor..
Yani bir hak idda edeezsin dostum malesef :(
-
16 mbps kullaniorum. sorunsuz kocnet.) testing adsl hatti:) parada vermiyom hehe
-
evet 8 mbite kadar diyor bende açtırırken kadın 8 mbite kadar en yüksek limit verilecektir dedi
7-7,5 gibi alıyorum bazen 8 oluyo
-
Benim petkimde yani 5km yakınımdaki adam merkeze uzak ama nasıl 8 mbit interneti oluyor onu anlamadım ?
-
hocam merkeze uzak yakın bunla alakalı bi durum değil. evine gelen hatla alakalı oturduğun yerde ki portla alakalı bi durum. bulunduğun yerin alt yapısı 8 mbps yi kaldıracak durumda değil demek ki.
yani sen gidip sınırsız 8 mbps internet almak istesen de alamıcaksın böyle bi durum var. beklemekten başka yapıcak bişeyin de yok bekle iyileştirme çalışması adı altında portları yeniliyolar umarım kısa zamanda sizin ki de yenilenir. :) -
speettest.net
-
walla bizim burda 1 mb yi gördüğüm oluyor :)
-
hocam eğer evin santrale uzaksa o zamn hızın düşüyor bakır kablolarla iletildiği için 8 mgbt olmaz.Telekoma bişey de diyemiyosun çünkü telekom sadece santralden 8 mgbtin çıkmasını garanti ediyor.