folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Türk Telekomdan Muhteşem Kazık!

Türk Telekomdan Muhteşem Kazık!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Beyler bende çoğu kişi gibi Netlimitsiz pakete geçtim. Bugün yeni sinyal gelmeye başladı ama birde ne göreyim 3,5 Mbitte  sürekli kalıyor. Ben bunun üzerine TTnet 4440375i aradım hemen ve öğrrendiğim acı gerçek şuydu:

Bulunduğunuz Aliağa/İzmir ilçesinde TT Sağlayıcınızın hızı 3.5 Mbit miş. Daha yukarısını görmezmiş. Bu bazen 6 bazende 8 olurmuş.

Şimdi ben ne yapayım 3.5 mbit içinmi ben geçtim bu  tarifeye! 

Aca müsteri hizmetlerimi yanlıs bilgi verdi yoksa böyle bir olay varmı. Bize 8 Mite KADAR internet derken bumu kastediliyordu.Ben değişkenlik bazen 3,4,5,6 olur gibisinden birşey zannediyordum?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

8 mb demiyo dostum tarifede 8 mb e kadar diyo telekom seni keklemiş diil yani

burda max 8 görebiirsin diyo ama goremeyebilirisinde sözleşmeyi iyi okumak lazım

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Zaten sana 8 mbit sözü vermiyor.

Desteklediği yerlerde 8 mb veriyor..

Yani bir hak idda edeezsin dostum malesef :(

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    16 mbps kullaniorum. sorunsuz kocnet.) testing adsl hatti:) parada vermiyom hehe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

evet 8 mbite kadar diyor bende açtırırken kadın 8 mbite kadar en yüksek limit verilecektir dedi

7-7,5 gibi alıyorum bazen 8 oluyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Benim petkimde yani 5km yakınımdaki adam merkeze uzak ama nasıl 8 mbit interneti oluyor onu anlamadım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    hocam merkeze uzak yakın bunla alakalı bi durum değil. evine gelen hatla alakalı oturduğun yerde ki portla alakalı bi durum. bulunduğun yerin alt yapısı 8 mbps yi kaldıracak durumda değil demek ki. 

yani sen gidip sınırsız 8 mbps internet almak istesen de alamıcaksın böyle bi durum var. beklemekten başka yapıcak bişeyin de yok bekle iyileştirme çalışması adı altında portları yeniliyolar umarım kısa zamanda sizin ki de yenilenir. :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    speettest.net
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    walla bizim burda 1 mb yi gördüğüm oluyor :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    hocam eğer evin santrale uzaksa o zamn hızın düşüyor bakır kablolarla iletildiği için 8 mgbt olmaz.Telekoma bişey de diyemiyosun çünkü telekom sadece santralden 8 mgbtin çıkmasını garanti ediyor.
Toplam Hit: 1744 Toplam Mesaj: 10