Türk Telekom‘Un Hizmet Anlayışı(Güya Özelleşti Aynı Zihniyet Devam)
-
Arkadaşlar uzun süredir süren Ev telefonunda haşırtı problemi vardı ben Askerdeyken bizimkiler Arıza kaydı bırakmayı becerememişler neyse geçenlerde 121 Türk Telekom Arıza kaydını araryıyım dedim arıyorsun arıyorsun 3 gündür sistemdeki arıza sebebiyle arıza kayıtlarınız alınmıyor dior telefonda her neyse bende netten arıza kaydı bıraktım telekomun sitesinden neyse geri dönüş yaptılar hallediyoruz dediler bir daha aradılar düzeldimi yok düzelmedi sonra bir daha aradılar düzeldimi yok bir daha aramışlar annem açmış telefonu demiş düzelmedi hala haşırtı var
Telekom görevlisinin verdiği yanıta bakın-- Nasıl düzelmez Düzelmiştir hanımefendi
annem diyor;
---düzelmedi işte
görevli;
düzelmiştir düzelmiştir deyip telefonu kapatmış sonra bana mail göndermişler
Arıza Durumu : 17/06/2011 tarihinde saat 13:11 itibariyle 66523*** referans numarasıyla alınan arızanız giderilmiştir. Arıza teyit bekleniyor durumundadır.
-
bu adamların hizmet anlayisi nasi bisey ya düzelmedi diyorsun sanki kendisi biliyo düzeldi düzeldi deyip suratına kapatıyo . sahsen bana olsa hic yapmadigim biseydir ama bu telekom baya bi ileri gitti artik mahkemeye basvururdum
-
arıza kaydı oluşturduktan 1 saat sonra banada böyle bir mail geldi ama ertesi günde arızayı yapmaya geldik diye elemanlar geldi demekki o mailde yazılan "arızanız giderildi" koca bir yalan
-
Haftasonuna denk geldi pazartesi gideceğim Türk telekom a düzeldi düzeldi lafını yedireceğim artık yetkilisi kimse
-
tt ile başlayan kurumlar ne yapsa yeridir :D sövmekte bi yere kadar fayda etmiyo artık. zaten aradığınızda oradaki açan kişiyle konuşmayın sakın. yeter lan yetkili kim varsa onu bağlayın derseniz daha çok etkili oluyo :D
-
Ben senin yerinde olsam en yakın TTNET binasına gider, ortalığı birbirine katardım :) Zamanında haklı olduğum bir konuda Trafik Şube binasını birbirine katmıştım, kimse ağzını bile açamamıştı, çok zevkli oluyor :)
-
düzelmiştir o düzelmiştir..
-
fıkra gibi :D