Türk Uçaklarına Rutin Taciz
-
Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait uçakların, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan Türk uçaklarına dün 3 kez önleme yaptığını bildirdi.
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan “Ege/Akdeniz Eğitim ve Tatbikat Uçuşlarına Yunanistan'ın Müdahalesi” başlıklı duyuruya göre, dün Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında Ege Eğitim uçuşu yapan F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Limni ve Larissa meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından, Midilli Adası'nın batısı ve güneybatısında 2 kez, Yunanistan'ın Skiros meydanından kalkan M-2000-5 uçakları tarafından da Midilli Adası'nın güneybatısında 1 kez önleme yapıldı.hayır deli olduğum konu adamlar her boku yiyor sonrada adam gibi ortada gezinip hak hukuktan bahsediorlar baksanıza ermenilere bizim buralarda toplu mezardan geçilmiyor resmen bize soykırım yapmışlar utanmadan dünya kamuoyuna çıkıpta soykırım iddiasında bulunuyorlar soylarına kibrit suyu dökmek lazım bu adamların ya.......
-
eceli gelen it ya cami duvar yada coban değneği misali
ya işeyecek yada surunecek ki belasını bulsun hocam...
-
her şey tamam da bi de bunlar hiç olmuomuş sanki hiç artniyet yokmuş gibi salağa yatıyoz ya o deli ediyo beni
-
boyfromsmyrna bunu yazdı:
-----------------------------her şey tamam da bi de bunlar hiç olmuomuş sanki hiç artniyet yokmuş gibi salağa yatıyoz ya o deli ediyo beni
-----------------------------
memleket izmir mi ? meydan görmüştüm sanki izmir de senın nıckınde geçen o kelimeden.!? -
drexler bunu yazdı:
-----------------------------boyfromsmyrna bunu yazdı:
-----------------------------her şey tamam da bi de bunlar hiç olmuomuş sanki hiç artniyet yokmuş gibi salağa yatıyoz ya o deli ediyo beni
-----------------------------memleket izmir mi ? meydan görmüştüm sanki izmir de senın nıckınde geçen o kelimeden.!?
-----------------------------eet izmirliyim de ne demek istediğini anlamadım?