Türk V For Vendetta ? Herkes İçeri Lütfen
-
Hocalar bu videoyu az önce gördüm http://www.youtube.com/watch?v=P0DuELtyuvk . Verildiyse affola :)
-
konu her türlü geyiğe açıksa geyik bölümüne neden açmadın konuyu?
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
konu her türlü geyiğe açıksa geyik bölümüne neden açmadın konuyu?
-----------------------------tmm şef kapalı olsun
-
yanlış anlama sakın. geyik konusu ise geyiğe açılsın ki modlar silmesin konuyu.
-
Bu konu geyiğe mi açık.. Ben diyorum amk OY KULLANMA HAKKI ÖSS İLE KAZANILSIN BAK GELİYORMU BUNLAR BAŞIMIZA! Yazık lan biz ne zaman bu kadar gerizekalı bir millet olduk geyik diye açılan konuya bak.
-
Bi karar verin genelde mi kalsın geyikte mi :) anlattıkları doğru olabilir yada yanlış herkesin kişisel fikridir bana biraz komik geldi o yüzden geyiğe açık olsun dedim.ama adam ilgi çekmek için film karakterini kullanarak anlatmış.sanırım başarmışta herkesin fikrini almak istemiştim.
edit konu geneldeydi mod arkadaş geyiğe taşımıştır :)
-
Harbi geyikmiş. Ama işçilik iyi
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konu geyiğe mi açık.. Ben diyorum amk OY KULLANMA HAKKI ÖSS İLE KAZANILSIN BAK GELİYORMU BUNLAR BAŞIMIZA! Yazık lan biz ne zaman bu kadar gerizekalı bir millet olduk geyik diye açılan konuya bak.
-----------------------------aynen öyle hocam çok yerinde yorum artık ilkokul mezunları ehliyet alamıo araba emanet edilmesin die o zaman ülkeyi emanet edicek kişilerde belirli şeylere göre olsun (okuma yazma oranı tawan yapar)
-
mantar üreyin 3 çocuk yapın oy kazandırın mantığı çöker.. Keşke sınavla olsa cahiller oy atamaz ama ondada kaytarırlar yine.. ÖSYM yi görmedikmi bu sene hırsızı başına koymuşlar..