folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Türk Ve Yabancı Sanatçıların Bütün Albümlerinin Listesini Nasıl Elde Edebilirim?

Türk Ve Yabancı Sanatçıların Bütün Albümlerinin Listesini Nasıl Elde Edebilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

öncelikle çok büyük bir database'den bahsettiğimin farkındayım evet. ama soundhound diye bir program var bilirseniz, android ve iphone'da şarkıyı belli bir süre dinletirsiniz size hangi şarkı olduğunu, albümünü ve o albümdeki diğer parçaların isimlerini albumart'ına kadar verir. benim de böyle büyük bir database'e ihtiyacım var. hazırı olmayabilir ama bunun için bir site filan varsa ordan bot ile de çekebilirim, bilen duyan gören var mıdır?

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

benim aklıma gelen en büyük iki site shazam ve grooveshark bu ikisinde envai çeşit müzik ve sanatçı mümkün özellikle shazamda geçen mehter marşı dinlettim onu bile buldu :) shazam'ı bi araştır hocam

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek

valla bi ihtimal vikipedi'de şarkıcaların sayfalarından bulabilirsin. ben genelde öyle yapıyorum :)

De genio e de louco, todos temos um pouco!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

http://musicbrainz.org/doc/Developer_Resources aha şöyle bişey buldum belki işini görür :)

Edit: Baya sağlam bişeymiş bu :)

Si vis pacem para bellum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:
    -----------------------------

http://musicbrainz.org/doc/Developer_Resources aha şöyle bişey buldum belki işini görür :)

Edit: Baya sağlam bişeymiş bu :)

-----------------------------

Musicbrainz candır ya :) Tagları olmayan bi albümün olsun at şarkıları picard'a, albüm kapağı şarkı isimler hepsi tek tek eklensin klasörlensin karşına gelsin..

Reklam filmi gibi oldu :P

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

grecenote diye bisi vardı

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 1332 Toplam Mesaj: 6