Türk Vipli Divx Siteleri
-
kullandığınız vip divx sitesi varmı ?
varsa hangi siteyi önerirsiniz ?
ve sunucudan up,down yapmaya hangisi elverişli.
gani,depodepo arasında kaldım. geniş içeriğe sahip tr dublaj vs direk linki olan, rar la filan uğraştırmayacak bi vip bölüm arıyorum.
-
ganide adminlik ve 1 yıllık vip üyelikte yaptım memnundum.biraz geç yüklüyolar ama sağlam yüklüyolar.depodepo da daha fazla içerik var.
-
1 aylık depodepo ve 1 aylık divxkurdu kullandım. hız açısından ikiside eşdeğerdi kendi 1 mb internetim ile 100-120 arası download yaptım.
divxkurdundan istekte bulunma gibi bir şans vardı ve ben kullanırken çok fazla istekte bulunan üye yoktu istediğim filmleri anından servera yüklediler ve en büyük isteğim olan OZ dizisini istediğimde birkaç gün içerisinde upload yaptılar
depodepo kullanırken istekte bulunmadım böyle bir imkan varmıydı hatırlamıyorum ancak en büyük artısı ligtv yayını yapmalarıydı. benim üye olduğum sırada 1 ay ligtv izledim sonra ligtvde problemler yaşandı vs. halen veriyorlarmı ligtv yayını haberim yok.
ganiyi hiç kullanmadım bilgim yok.
-
depodepo server vps i filan yasaklamış. ama diğerlerinde görmedim divxkurdu ve ganiyi msn e ekledim bakalım onlarda böyle bi durum yok onlar ne diycek