folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Türk Vipli Divx Siteleri

Türk Vipli Divx Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kullandığınız vip divx sitesi varmı ?

varsa hangi siteyi önerirsiniz ?

ve sunucudan up,down yapmaya hangisi elverişli.

gani,depodepo arasında kaldım. geniş içeriğe sahip tr dublaj vs direk linki olan, rar la filan uğraştırmayacak bi vip bölüm arıyorum.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

ganide adminlik ve 1 yıllık vip üyelikte yaptım memnundum.biraz geç yüklüyolar ama sağlam yüklüyolar.depodepo da daha fazla içerik var.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

1 aylık depodepo ve 1 aylık divxkurdu kullandım. hız açısından ikiside eşdeğerdi kendi 1 mb internetim ile 100-120 arası download yaptım.

divxkurdundan istekte bulunma gibi bir şans vardı ve ben kullanırken çok fazla istekte bulunan üye yoktu istediğim filmleri anından servera yüklediler ve en büyük isteğim olan OZ dizisini istediğimde birkaç gün içerisinde upload yaptılar

depodepo kullanırken istekte bulunmadım böyle bir imkan varmıydı hatırlamıyorum ancak en büyük artısı ligtv yayını yapmalarıydı. benim üye olduğum sırada 1 ay ligtv izledim sonra ligtvde problemler yaşandı vs. halen veriyorlarmı ligtv yayını haberim yok.

ganiyi hiç kullanmadım bilgim yok.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

depodepo server vps i filan yasaklamış. ama diğerlerinde görmedim divxkurdu ve ganiyi msn e ekledim bakalım onlarda böyle bi durum yok onlar ne diycek

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 1328 Toplam Mesaj: 4