Türkçe Dublajlı Belgesel Bulabileceğim Bir Yer Arıyorum
-
Bir sürü siteye baktım üç dört tane oluyor onların da yarısına erişilmiyor yarısında link ölü oluyor. Seri belgesellerin boxsetlerini ve diğer birçok bbc discovery natgeo belgesellerini bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz sene başından beri arıyorum arşiv yapmaya çalışıyorum ama sağlam bir yer bulamadım.
-
türk torent sitelerine üye olacaksın.tabi öncelikle torrent nedir nasıl kullanılır ne işe yarar bilmen lazım
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------türk torent sitelerine üye olacaksın.tabi öncelikle torrent nedir nasıl kullanılır ne işe yarar bilmen lazım
-----------------------------aynen,, turktorrent.eu dan çok var.. ama önce sana davetiye lazım... bende kalmadı.. ama burda birilerinde mutlaka vardır..
-
elcondor bunu yazdı:
-----------------------------jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------türk torent sitelerine üye olacaksın.tabi öncelikle torrent nedir nasıl kullanılır ne işe yarar bilmen lazım
-----------------------------aynen,, turktorrent.eu dan çok var.. ama önce sana davetiye lazım... bende kalmadı.. ama burda birilerinde mutlaka vardır..
-----------------------------üyelik açık
-
www.belgeseldepo.com
-
Turktorrent.eu ya üyeyim zaten ama genelde tüm torrent sitelerinde dizilerin o günkü bölümüne hayvan gibi seed olurken belgesellere hiç bulunmuyor. Belgeseldepo.com'da da vip olmadan indirilmiyor sanırım ya da ben göremedim. hani birkaç link olsa baksak da ona göre vip olsak değil mi?
-
dizimag.com a bak bi daha geçem gün ben ordan 2. dünya savaşı belgeselini izlemiştim 'ng' nin başka belgesellerde vardi işine yarayabilir.