folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Türkçe Dvd Film Linkleri Bulabilecek Biri?

Türkçe Dvd Film Linkleri Bulabilecek Biri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Divx,avi vs..olmayacak direkt dvd olacak.yani 4 gb'lık olanlardan.dvd playerım Divx oynatmıyor.İndirip direk dvdye çekip izlicem.Şöyle bol arşiv bulursanız çok iyi olur duruma göre bulunan linkler geniş olursa hemen rapid premium alıp indirmeye başlıcam.İlla linkleri tek tek buraya yazmanıza gerek yok.Bu içerikte (türkçe) olan herhangi bir sitede olabilir.şimdiden teşekkürler 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Rapid felan değilde Torrent sitelerine bakmanı öneririm

Turktorrent.biz

Bitturk.Net 

Davetiye istersen Ozel mesaj atmak için tıklayın  : ))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    torrent beni kanser ediyor.1mbitle 30 tane link atmıştım.2 günde hiçbirini indirememiştim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Uppppp!

halaarayış içerisindeyim.by_gizemli duy sesimi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    pm attım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

hocam neden dvd player aldında divx avi mp4 oynatıcılı bi player almadın.Keşke bol özellikli bi player alsaydın her tür filmi rahatça izlerdin mp3 filanda dinlerdin en azından ben almıştım bitane geçen yıl phlips tam hangisiydi şimdi hatırlamadım ama canavar gibi usbden bile film izliyordum:) Konumuz o degil esas konuya gelelim 1 mb internetin var ise film indirecem ayagına tam gün makinanın açık olması lazım bildigim kadarıyla sen çalışıyorsun.Bi dvdci ile konuş dvd alıp sürekli deiştirerek izle arşiv yapmak istiyorsanda kopyalarsın o dvdleri yok illa ben indirecem diyorsan ise

www.divxlerim.com
    http://www.frmbim.com/
    http://www.forumshare.net/

divx olsa dünya kadar site sölerdim ama dvd olarak bunu ve torrenti öneririm. ayrıca torrent kasmanı tavsiye ederim bi filmi leechere göre 1 günde indirme imkanında olur

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

eyvallah saolun.

ayrıca azrail_baba güzel söyledin.neden divx player almadın.aslında almayı düşünüyorum fekat dvdlerin kalitesi dvdripler yani divx'lerden daha iyi oluyor.diğer ekstraları menü ve kamera açısı,sahne seçimi,fragman,kamera arkası vs..gibi hedeleri oluyor.

şu an mevcut bağlantılar ne dvd5 nede dvd9 formatında tek film indirmeye müsait ama ne zaman ki 10 mbit 50 ytlye düşer o zaman türkiyede herkes dvd5 veya blueraylere yönelir.ben arşivi satmak veya sırf arşiv olsun diye yapmıyorum.beğendiğim filmleri verbatim ile rafa dizip canım sıkıldığında izlicem.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------

eyvallah saolun.

ayrıca azrail_baba güzel söyledin.neden divx player almadın.aslında almayı düşünüyorum fekat dvdlerin kalitesi dvdripler yani divx'lerden daha iyi oluyor.diğer ekstraları menü ve kamera açısı,sahne seçimi,fragman,kamera arkası vs..gibi hedeleri oluyor.

şu an mevcut bağlantılar ne dvd5 nede dvd9 formatında tek film indirmeye müsait ama ne zaman ki 10 mbit 50 ytlye düşer o zaman türkiyede herkes dvd5 veya blueraylere yönelir.ben arşivi satmak veya sırf arşiv olsun diye yapmıyorum.beğendiğim filmleri verbatim ile rafa dizip canım sıkıldığında izlicem.

-----------------------------
    Abi dogruda şimdi bunun hangi çözünürlükte ekranda izlediginde önemli kalkıp eger 51 70 ekran tvde izliyorsan dvdyi zaten ha dvdrip izlemişsin ha dvd izlemişsin hemen hemen görüntü aynı denecek kadar ama dev ekranda izlersen çözünürlügünüde daha ii benimsersin ozaman 1gb dvdripleri çok güzel izlersin tvde ayrıca ekran arkası görüntü ve dil seçenekleri konusuna gelirsek onlarda zaten riplenmiş halde çok nadirde olsa bulunuyor dil seçenekleride aynı şekilde ses dosyalarıda benim demek istedigim bir önceki postumda dvdye verecegin parayla çok fonksyonlu daha çok işlevli bi dvd player alabilirdin ayrıca çözünürlügü yüksek filmler hd ve bluray

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    ya bırak bu işleri :) sen HD film indir bilgisayarda izle :) hem göze hemde kulaga hitap ediyo. :) 1920*800 çözünürlük veya 1280*720 çözünürlük üstüne AC3 ses eğer AC3'ü begenmessen DTS ses hemide 5+1 :) cillop gbi. walla normal film arşivimi artık HD'ye kaydırıyorum :) yaklaşık 200 film war.kısacası DVD indircegine 4.37 gb'a HDRip indir yine 4.37 gb'a :D ikiside aynı zaman bakımından ama kalite olarak HD gömer valla :) DVD boş iş :P

edit: torrent'ten indir.yardımcı olurum tracker konusunda

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

abicim torrentde ayarladım mı sen porttu bağlantıydı vs. ?

ayrıca benım kuzende dvd arşıvı yapıyo. 124 disklik kap aldı. onun eski cd arşivini pcsine çekiyom sonra o cdler benım olucak:D 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    High Defition DVD paylaşım siteleri oluyor hoja , ama cok boyutlu oldugu için rapidde cok part oluor haliyle üyelerin hepsinin premium u war , premiumun yoksa torren yapıcan oda ne kdr HD dir bilinmez..
Toplam Hit: 1384 Toplam Mesaj: 11