Türkce Karakter
-
yolladıgım maillerin bazıları türkce karakter icermekte ve karsı tarafta bu maili aldıgından bozuk bi şekilde gorunmekte bunu nasıl duzeltebilirim
barthez in bi program vardı ama link kırılmış yada cozum yontemleriniz varsa cok sevinirim
kolay gelsin
Frosttear -
Hotmail Hesabımı nasıl Türkçe ye çevirebilirim ?
1-Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır.
2-Sonra adres satırına [w]
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose yazılır.
3-Çıkan ekranda Close My Account butonu tıklanır. Ve hesabınızın kapatıldığına dair bir ekran gelir. Meraklanmayın hesabınız kapatılmıyor. Sadece uzun zaman girilmemişte etkin değilmiş hale getiriliyor.
Sonra tekrar hesabınıza normal kullanıcı adınız ve hesabınız ile giriş yapın. Gelen ekranda Activate My Account butonuna tıklayın.
4-Karşınıza kullanım sözleşmesinin olduğu Term of Use sayfası gelecek. Burdaki butonlara tıklamıyoruz. Yani ne kabul nede kabul etmeme butonuna tıklamayın.
5-Adres satırına &_lang=tr yazısını ekleyip enterlayın. Az önce karşınıza gelen kullanım sözleşmesi bu sefer türkçe olarak karşısınıza gelecek.
6-Burda kabul ediyorum butonuna tıklayın.
7-Evet artık hotmail hesabınız tamamen Türkçe
böle 1 mail gelmişti ama yapmadım.. -
Karakter setleri ile ilgili bir şey. Sen maili ISO kodlaması ile yazarsın, karşı taraf UTF-8 olarak okur doğal olarak bozuk görünür.. Karakter setini UTF-8 yapmanı öneririm.
-
ek: yahoo kullanıyorsan bu sorun mevcut
-
a4tech benimde aklımda kaldı karakter setini deiştirmem gerekior fln die ama nerden deiştiriecegimi bulamadım bi yardım edersen cok ii olur
-
bnm yasdıım şey işe yarar mı ?
-
valla işime yarıcagımı sanmıorum pek,mailim turkce yapma ihtiyacından deilim su an onuda yaparım su işi bitiriim once
benim sorunum birisine mail yolladıgım zmn onun bu mailleri duzgun olarak okuyabilmesi bunu nasıl yaparım biri acıklayabilirmi?
ama eyw bozcan dediginide birasdan hallederim saolasın
nasıl utf-8 haline donustururum karakterimi?
bana gelen maildeki yazılarda ı harfleri y gbi gozukmekte bunnarı da nasıl duzeltirim? -
hotmail kullanıyorsan,yeni mail yazarken,araçlardan zengin metin desteğini aç
mail kısmına
bunu yaz ve maili gönder bak oluyor mu?
kodlar çıkmıyor
http://www.r10.net/google-optimizasyon/9030-sadece-bunlar-yeterli-olur-mu.html
burda ilk yerde titlenin altındaki satırı ekle
Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 8