Türkçe Karakterli Resim Eklemek Mümkünmü
-
Arkadaşlar Aslında olay şu bi web sitesi yapıorum ve yaklasık 3000 küsür resim var simdi bunlar tr karakterli isimli olanları var.
Bunların İsimleriyle uğraşmadan Eklemem Mümkünmü
Charset
Sunu kullanıyorum
Not: Ö Ü Fln çalışıor ama " i, ğ, ç " Fln Çalışmıyor ? Resimin isminde bulunan harflerden
Acil Bir Çözüm önerebilirseniz çok Makbule Geçer.
şimdiden Teşekkürler...
-
-
hocam Nedir Bu Anladım Bi Açıklarmısın Nasıl Kullanılır Felan Acil Lazımda
Ayrıca hocam Resimleri Şuan Siteye Ekledim Bidaha Eklememk için uraşmıyım ondan Diorum bole bişi Lazım Deil
-
hocam resimleri upload ederken dosya isimleri düzenleye bilirsin
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
hocam resimleri upload ederken dosya isimleri düzenleye bilirsin
-----------------------------Hocam Resimleri Kendi Hostumuza Ekledik upload Fln Değil Yani Şöyle Söyliyeyim
Mesela Murat ŞAHİN.jpeg Resmi Bunu Siteye Ekledim ve bunun gibi Bir sürü Resimvar Eklediğim Resimlerin isimlerinde Tr karakter Olduğu için Sayfada Görünmüor
Bunu için Char Set yada onun Gibi Bişi Yokmu Aça bilecek onu diorum
-
siteye yuklemeden once isimlerini degistirseydin keske basin agrimazdi.
arkadasin onerdigi file renamer bilgisayarinda icinde I harfini bulup onu i veya kucuk I ya ceviren program.
hosta attiysan hostta remote erisebiliyorsan uzaktan bu programi kurup deneyebilirsin ama bu defa dosya isimlerini sayfalarina o sekilde (Turkce karakterleriyle) tanimladiysan yapi bozulabilir dikkat et.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
siteye yuklemeden once isimlerini degistirseydin keske basin agrimazdi.
arkadasin onerdigi file renamer bilgisayarinda icinde I harfini bulup onu i veya kucuk I ya ceviren program.
hosta attiysan hostta remote erisebiliyorsan uzaktan bu programi kurup deneyebilirsin ama bu defa dosya isimlerini sayfalarina o sekilde (Turkce karakterleriyle) tanimladiysan yapi bozulabilir dikkat et.
-----------------------------ya Zaten Aynen öyle Yapdım Tr karakterle belirledim artık olmazsa Elle Değiştiricem :S