folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Turkçe Programlama Programı?

Turkçe Programlama Programı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    Turkçe programlama programı nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

var
    Yunusun projesi var ben indirmiştim gayet iyi idi zaten o da delphi ile hazırlanmış Ama ciddi ciddi çok güzeldi kodları istersen türkçe yada ingilizce kullanbiliyorsun menüyü ister ingilizce ister türkçe kullanabiliyorsun...

Mesela program kapanacak ya Kapat diye kod yazıyorsun kapanıyor yada ingilizce

Ama öncelikle ayarlardan gerek menüdeki dil ayarları ve kodların dil ayarını yapman gerek ... Bide şöyle bişey gördüm şu an yeni çıkardı sanırım

BlueDream Visual Freeware Programming Language Build 1.0.0.81

sanırım yunus ta vardır içinde ama bilmiyorum sen yunus 3.2 yi indir bide bunuda indir....

Kodbilgileri hakkında yardım bölümü olması lazımdı.. Başka türkçe programlamak için bir kompiler yok sanırım... (delphi gibi....)

Saygılar

Dr.Kill

http://www.tuzlaatl.k12.tr/yunus/download.html

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    bir inceleme yapalım...

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yahyags
    yahyags's avatar
    Erkek
    yunus projesinin sahibi

Tarık bağrıyanık

lisede hocam dı :d

yahyags
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alikadir
    alikadir's avatar
    Erkek
    abi biz millet olarak bişey üretmek için değil onu crack etmek için uğraşıyoruz len bi pragramlama dilkide bizim millet geliştirse ahh ahh o günleri görsem gözüm açık gitmiyecek ... nerede türk yazılım mühendisleri hadi bizim dükkandan tam destek size mali olarak kaygınız olmasın bu projeyi beraber yapalım :)) (bizim dükyan yok benim peder memur ) :D :D

kardeş son söz sen hiç kafanı karıştırma ingilizce türkçe kodlar falan direk ingilizce öğren yeter adamlar okadar masraf edip emek harcıyarak çıkartmışler böyle bi dil sende onu kullan gerisini s.. et

..:: AKLININ SINIRLARINI ZORLAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.. einstein ::..
Toplam Hit: 2211 Toplam Mesaj: 5