Turkçe Programlama Programı?
-
Turkçe programlama programı nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
-
var
Yunusun projesi var ben indirmiştim gayet iyi idi zaten o da delphi ile hazırlanmış Ama ciddi ciddi çok güzeldi kodları istersen türkçe yada ingilizce kullanbiliyorsun menüyü ister ingilizce ister türkçe kullanabiliyorsun...Mesela program kapanacak ya Kapat diye kod yazıyorsun kapanıyor yada ingilizce
Ama öncelikle ayarlardan gerek menüdeki dil ayarları ve kodların dil ayarını yapman gerek ... Bide şöyle bişey gördüm şu an yeni çıkardı sanırım
BlueDream Visual Freeware Programming Language Build 1.0.0.81
sanırım yunus ta vardır içinde ama bilmiyorum sen yunus 3.2 yi indir bide bunuda indir....
Kodbilgileri hakkında yardım bölümü olması lazımdı.. Başka türkçe programlamak için bir kompiler yok sanırım... (delphi gibi....)
Saygılar
Dr.Kill
-
bir inceleme yapalım...
-
yunus projesinin sahibi
Tarık bağrıyanık
lisede hocam dı :d
-
abi biz millet olarak bişey üretmek için değil onu crack etmek için uğraşıyoruz len bi pragramlama dilkide bizim millet geliştirse ahh ahh o günleri görsem gözüm açık gitmiyecek ... nerede türk yazılım mühendisleri hadi bizim dükkandan tam destek size mali olarak kaygınız olmasın bu projeyi beraber yapalım :)) (bizim dükyan yok benim peder memur ) :D :D
kardeş son söz sen hiç kafanı karıştırma ingilizce türkçe kodlar falan direk ingilizce öğren yeter adamlar okadar masraf edip emek harcıyarak çıkartmışler böyle bi dil sende onu kullan gerisini s.. et