folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Turkce Windows 7Yi Baska Dillere Cevirmek ?

Turkce Windows 7Yi Baska Dillere Cevirmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

sa muridler elimde win7 turkce cd var.fakat kuracagim bilgisayari kullanacak kisi macar.o yuzdende macarca kurmam gerekiyor.klavyeyi macarca yapabiliyorum fakat windows turkce kaliyor.kurduktan sonra onu nasil macarca yapabilirim ?

ayrica pc deki sorunda bir acayip.neye tiklarsaniy tiklayin windows media center acior.meslea bilgisayarima tikladiniy windows media aciyor.chrome tiklayin windows media acilior

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Macarca dil paketi yüklü değilse windows update den dil paketini indir sonra zaten otomatik kurup macarca başlatır.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Windows update'de isteğe bağlı güncelleştirmelerde 30-40 tane dil paketi var istediğini indir kur hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

o dil paketi secme olayini nasil yapacam surekli normal guncelleme yapior

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

o dil paketi secme olayini nasil yapacam surekli normal guncelleme yapior

-----------------------------

bildiğim kadarıyla sadece windows ultimate de güncelleme ile dil indirme seçeneği var.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

http://www.pcdiy.com/146/windows-7-service-pack-1-language-packs-download burdan sürümüne uygun dil paketini

http://www.froggie.sk/download/Vistalizator.exe burdan da yükleyici dosyasını indir; yönetici olarak çalıştırıp dil paketini tanıt hocam

gerisini ona bırak..

.. you only have you ..
Toplam Hit: 740 Toplam Mesaj: 6