Türkçe XP İngilizce Yapılabilirmi ?
-
Arkadaşlar şu anda kullandığım sistem TÜRKÇE fakat bunun ingilizce kullanmak istiyorum.CD Yazıcım olmadığı için İngilizce bir işletim sistemi indirip kuramıyorum.
Microsoftun yayınladığı multilingual user interface pack şeklinde yama var fakat İNGİLİZCE sistemi TÜRKÇE yapıyor benim istediğim ise TÜRKÇE sistemi İNGİLİZCE yapmak.İnternet üzerinden çeşitli dll dosyalarını indirip güncelleyip bir bölümü ingilizce yapabildim ama tam olarak nasıl ingilizce yaparım ??? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler....
-
1- Control panel --> add remove programs ---> include windows updates ---> listede language pack varsa kaldır kurtul...
Olmadıysa:
2- www.google.com ---> search: "hijackthis" bul - indir..
Aç .exe yı dısarı cıkart - calıstır...Open Misc Tools Section a tıkla --> Delete an NT Service e tıkla... Oraya silmek ıstedıgın servısı yaz... (multilingual user interface pack) - Tam adını dogru yazman gerekır... Hatta baslat --> ara kısmından once servısı aratıp tam adını ogrenırsen daha rahat edebılırsın...
-
Cevap verdiğin için teşekkür ediyorum ancak anlatmak istediğini tam anlayamadım ???
Yani bu işlemler benim sistemimi ingilizce yapacakmı ?
-
Sistemini ingilizce yapmasını umdugum ıslemlerı soylemıstım : )
-
Musket arkadaş mui kurulmamış olan makinayı kui kurarak ingilizceye cevirmek istiyor..
hocam, öle bi paket yapmadılar bildiim kadarı ile...
2. musket gene bildiğim kadarı ile mui sistem dosyalarının kökünü dğeiştirdiği için tekrardan uninstall edilemio die biliom...
-
hacım olayın cd yazıcısıyla alakası yok sen indir ingilizce işletim sistemini Windowsun kurulu olduğu sürücüye değilde ötekine at isodan çıkart sonrada setup'ı çalıştır olay bu mrk etme kurulur kendi kendine ben misal vistayı öyle kuruyorum kurduğum zamanlarda dvd yazıcı olmadığından dolayı indirebilirim diyosan indir kur
-
çok sağolun arkadaşlar !!!
redline dediğin şeyi deniyecem sende sağol ;)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Musket arkadaş mui kurulmamış olan makinayı kui kurarak ingilizceye cevirmek istiyor..
hocam, öle bi paket yapmadılar bildiim kadarı ile...
2. musket gene bildiğim kadarı ile mui sistem dosyalarının kökünü dğeiştirdiği için tekrardan uninstall edilemio die biliom...
-----------------------------Abu iyi de hijackthis in yaptıgı izin verilen bi uninstall değil gayette bi servisi engellemek...
Yanı dusuncem su yondeydı yazarken, "Xp lerın hepsı ıngılızcedır aslında ( ki olmalı, cunku ıngılızce asıl kaynak ) bi lang dosyası ıle turkce yapılıyor... Bu lang dosyasını ortadan kaldırırsak olay cozulur "Ama haklı olabılırsın bende bılmıyorum... Dedigim gibi cozum olması "umudu" ıle yazdım : )