Turkcell - Yapi Kredi Karisti Kafam
-
beyler sorunumu yazayim size, yardimci olan cikacaktir umarim.
gecenlerde odeme yapmak icin yapikredi internet bankasina girdim, sanal kart limit tanimlama bastim ama o da ne? artik yeni bir uygulama, akilli sifre ye gecmis olmam lazimmis islem yapmam icin. dedim sanal karti bosver direk kredi karti ile odeyim, kredi kartimi makina yuttu numarasini bilmiom ben yurtdisindayim. 2-3 aya kadar da donmuyecegim.
daha sonra akilli sifreye girdim, seceneklerden akilli sms sectim, cep numaram aktif olmadigi icin numara degistir bastim,turkiyeden bi arkadasin numarasini girdim. bu sefer gerizekali yaratik "isleminiz ATM den onaylanmalidir" diyor. onu da anlayacaginiz uzere yapmama imkan yok. musteri hizmetlerini aradim bi bok yapamayiz diyorlar istemedigim bir guvenligin cezasini cekiyordum.
neyse, bu sefer saatlerce ugrasip turkcell hattimi yurtdisina actirdim, akilli cep basvurusu yaptim bir sms gelmesi lazim telefonuma ama gelmiyor. arkadasimi aradim benim turkcell e sms gonder diye, sms gelmedi. yapikredi yi arayim, adam sms gonderildi diyor, defalarca gonderdi tekrar ama bana sms gelmedi. isin ilginci arkadasimin attiklari geliyordu. bunun nedeni ne olabilir sizce? yapikrediden gelmiyor mesajlar, normal arkadasim atinca geliyor, yurtdisinda kullanimlarda acaba reklam sms leri suzuluyor mu bilmiyorum anlayan cikacaktir umit ediyorum.
cheers.
-
bir de, baska bi ufak sorun daha, supersifremi almak istiyorum turkcell den ama, 2222 ye mesaj atti mi olmuyor bende yurtdisi oldugu icin. bi yontemi var midir acaba?
-
hoca mesaji yurtdisinda isen 0090 532 2222 111 e gonder