Turkcell / Geleceği Yazanlar Projesi
-
Turkcell, böyle bir şey yapmış muritler. Gören duyan vardır da, genelimiz duysun dedim :) Faydalı bir içeriğe benziyor en azından yeni başlayanlar için.
https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/

-
başarılı beğendim takdir ettim
-
bende biraz önce kayıt oldum ama tüm etkinlikler istanbulda Ankara bildigin mahrumiyet bölgesi ansını satıyım
-
edit: 2 kere yollamışım
sahinka tarafından 20/Eyl/13 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
İçerik Güzelmiş lakin kafama takılan acaba turkcell in bu işten çıkarı ne olacak:)
Çıkarı olmasa böyle bir sosyal sorumluluk projesine girişeceğini sanmıyorum...
-
Eyv. hocam, iş görür.
-
rappermcs bunu yazdı
İçerik Güzelmiş lakin kafama takılan acaba turkcell in bu işten çıkarı ne olacak:)
Çıkarı olmasa böyle bir sosyal sorumluluk projesine girişeceğini sanmıyorum...
geçen gün oryantasyon gibi birşeyine gittim. ordan çıkan projeleri turkcell iş ortağı yapacaklar hatta bir miktar hisse de alabilirlermiş.
-
Güzel anlatımlar var. En kafası basmayan bile anlar. Yıllardır c+ söz diziminden öcü gibi nefret eden bana bile java çok şirin gözüktü.
Turkcell in ne karı var diyenler cevabı basit. Para kazanacaklar. Unutmayınki turkcell yan şirketler konusunda çok aktif ve numara taşıma nedeni ile salakca işler yapan firmalar eskisi kadar para kazanamıyor. iyi projeler her zaman yeni telefonlar, daha çok internet bağlantısı ister. Bir şekilde data satışını arttırmanın yolu yeni uygulamalardır.
Birbaşka nokta turkcell api diye birşey çıkardı ve sağdece turkcell de çalışan kodlar. Uygulamalar eğer turkcell api destekli olursa onu kullanan mutlaka turkcell abonesi olmak zorunda.
Buradan birşeyler öğrenip devam eden yazılımcılar kod optimizasyonu, kaynak kullanım yönetimi vb.de ideal düzeyde olamayacağından performanslı telefon isteyecek. Turkcell boşuna kendi adıyla telefon çıkarmıyor.
Yinede turkcell e teşekkir etmek isterim. 2 hat kullanan ama hiçbiri turkcell olmayan, kazık fiyatları ile de yakında abonesi olmayı düşünmediğim halde yinede teşekkürler. Faturasız 23 tl ye vodafoneden 500 dk her yöne,1000 sms heryöne ve 1gb internet alıyorum. Varmı selocanda yok.