Turkcell 1000Dk/4000 Kontör /Mobiltv/3G İnternetkartı [Satılık]
-
Merhaba arkadaşlar elimde 2 adet
Nokia 3120c kampanyasından gelen kontör/dakika/mobiltv/3g internet kartı var.
Toplam 5 tane vardı elimde 2 tanesini ben kullandım memnun kaldım. Malum okul başlıyor nakide ihtiyaç var onun için satıyorum kalanları.
Kartın özelliklerini vereyim.
*** 1000 DAKİKA TURKCELL YÖNLÜ SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA KAZANACAKSINIZ( FATUALI HAT SAHİBİYSENİZ 1 AYDA 1000 DAKİKA BEDAVA GÖRÜŞME,HAZIRKART ABONESİYSENİZ 1 AY BOYUNCA 150 KONTÖR YÜKLEDİĞİNİZDE 1 HAFTA GEÇERLİ 1000 KONTÖR KAZANACAKSINIZ.YANİ 4 HAFTADA 600 KONTÖR YÜKLERSENİZ 4000 KONTÖR KAZANCAKSINIZ...)
***1 AYLIK İNTERNET PAKETİ KAZANACAKSINIZ ( 100 MB )
*** 1 AYLIK STANDART PAKET MOBİL TV ÜYELİĞİ KAZANACAKSINIZ... şeklinde.
Kartı gönderebilirim o şekilde isteyen olursa
Adanada elden teslim edebilirim
yada şifreyi pm yolu ile gönderebilirim.
Fiyatı 50tl dir.
Çok uygundur kontör dakika fiyatlarını kıyaslayınız.
Müridlere mürid indirimi yapılır 2 sini birden alırsanız dahada indirim yapılır: )
3 Gün içinde satılmazsa kendim kullanacağım.
Ödeme paypal ziraat iş ak hsbc kontör şifresi şeklinde olabilir.Nakte dönüştürmesi kolay başka tekliflerinizde değerlendirilebilir.Alana şimdiden hayırlı olsun.
-
hoca hiç ilgilmi çekmedi bnm bu teknolojik zırvalar =) ama mürid kardeşlerimizden alan muhakkak olur malum bizimkisi borç harç kriz ondan hiç birşeye soyunamıyoruz neyse umarım satarsın
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca hiç ilgilmi çekmedi bnm bu teknolojik zırvalar =) ama mürid kardeşlerimizden alan muhakkak olur malum bizimkisi borç harç kriz ondan hiç birşeye soyunamıyoruz neyse umarım satarsın
-----------------------------Teşekkürler hocam.R10'dada satışa çıkaracağım müridler ekonomik krizde gördüğüm kadarıyla:/
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkürler hocam.R10'dada satışa çıkaracağım müridler ekonomik krizde gördüğüm kadarıyla:/
-----------------------------krizde olmayan kim warki :| belki HolyOne krizde değildir sorsakmı üstad'a bir çağre bize söylese
-
Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Spyware__007 bunu yazdı:
-----------------------------krizde olmayan kim warki :| belki HolyOne krizde değildir sorsakmı üstad'a bir çağre bize söylese
-----------------------------o zaman höly alsın:)
fiyat 40 a düştü mürütler.