Turkcell 10Bin Sms Sorunu
-
Turkcel'e acayip sinir olmaya başladım iki saattir 10bin sms yapamıyorum,
AYLIK yazıp gönderdiğimde paketiniz bulunmaktadır diyor. İptal edip tekrar yapıcam doğal olarak IPTAL AYLIK yazıyorum iptalde etmiyor. Aylık yapmak için sunları yapın diye bilgilendirme mesajı gönderiyo dediğini yapıyorum aynı paketi en fazla 1 kez yapabilirsiniz diyor sürekli. Hatttımda tl oldugu halde kendisi otomatik olarakta yapmıyor. İptal olsa düzelicek herşey,
Bilen birisi veya başına gelen birisi yardım edebilirmi ? -
3/5 saat sonra gelir
-
Hocam bu genellikle olan bir durum 444 0 535 i arayıp müşteri temsilcisine söylersen hemen halleder :)
Edit büdüt : Hocam her smsim bittiğinde bir kaç gün yapmıyorum ondan sonra bu sorunla karşılaşıyorum ben de,müşteri temsilcisini araaa -
heryone 1000 sms yaptırdım 1 1.5 saat sonra geldi =)
-
buyuk harflerle IPTAL AYLIK go to 7777 :D
-
yagiztektas;
hocam arıyorum ama hiç bi temsilciye ulaşamıyorum bağlamışlar programa hiç bi kişiyle konuşamıyorum neye tıklasam bilgisayar konuşuyor.
by_kamu
denedim gönderiyorum aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor sonra aylık yazıp gönderiyorum aynı paketten 1 kez yapabilirsin diyo :)
-
o zaman turkcell"in resmi web sitesine gir, ordan online işlem bölümüne gir SIFRE yaz 2222 ye gonder şifreni iste
, orayı kurcala biraz bulursunn :) -
Hocam dur ara 5 ' e bas 1 e bas sonra 6 ya bas bağlanırsın :D senin için aradım denedim :D
-
yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam dur ara 5 ' e bas 1 e bas sonra 6 ya bas bağlanırsın :D senin için aradım denedim :D
-----------------------------Teşekkürler hocam oldu :) 5 numarayı fazla kurcalamamıştım ordaymış meğersem saolasın
-
Ne demek hocam :)