folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Turkcell 30 Kontor Bedavadan Hattınıza Yüklesin İstermisiniz Buyrun!

Turkcell 30 Kontor Bedavadan Hattınıza Yüklesin İstermisiniz Buyrun!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek

Evet dün gece bunu bi sitede okudum bugun buradada paylaşayım dedim bilmiyorum çalışıyormu ama paylaşmakta yarar var yapanlar olursa bizi bilgilendirsin.

YAZI ALINTIDIR!!!

Türkcell'den Bedava 30 Kontür

Bildiğiniz gibi baskonuş sistemi geçen günlerde turkcell ve hazırkart kullanıcılarına hizmete açıldı! Bunun açılması ile birlikte gelen ücretlendirme ise hayli hayli yüksek bir fiyattı!

Biz Alıntıdır.Com yönetimi olarak bu ücret uygulamasını kınadık... Fakat bizim kınamamız onlar için hiçbirşey ifade etmiyor. Nedeni bizim onların yanında karınca gibi kalmamız.

Şimdi bu baskonuş çok pahalı değil mi? Onlar bize kazık atıyor bizde onlara atalım o zmn? Hadi şimdi dikkatle okuyun

Bu baskonuş haftada 30kontör alıyor değil mi?
    Şimdi 28 kontörünüz veya daha az kontörünüz kaldığında hemen baskonuş üyeliğini açıyoruz tabii buna -10 eklenirse hani bide 0'ın altına düşüyoruzya! İşte o ozmn 18 kontör fln oluyor şimdi bu 18 kontör'ümüz kaldığında hemen 4440535 'i arayıp diyoruz ki "Ben baskonuş üyeliği yapmak istiyorum!" işleminiz 2kontör'e hallediliyor ( 2 kontör 4440535'i aradığınız için ) ...

Daha sonra şöyle bir mesaj geliyot ( Hattınızda yeterli kontör olmadığı için üyelik ücreti olan 30 kontör alınamamıştır diyor.) ve bu mesaj geldikten sonra hemen 4440535'i arayıp üyeliğimizi iptal ettiriyoruz. 1 kaç dk sonra şöyle bir mesaj geliyor ( Daha önce alınan baskonuş üyelik üvreti olan 30kontör hattınıza geri yüklenmiştir. Güle güle kullanın ! ) ve hemen beleş kontör'ü kullanmaya başlıyoruz..........
    -- Hepsi bu kadar! Bu sadece bir uygulamadır... Tüm sorumluluk size aittir...
    - Not: Denenmiştir gerçekten çalışıyor.

You think the game is over ? It has just begun ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:) baskonus yapabilen bir telefonum olsaydi 30 kontur icin boyle 40 takla atmazdim. baskonus telefonlari kacbin dolardan basliyor 30 konturun lafi mi olur...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

yok be hocam, bas-konus olayi icin binlerce dolarlik telefon kullanmaya gerek yok...

symbian işletim sistemi olan her telefonda(nokia'larda oluyo) kullanabiliyosun...nokia dışındakileri bilmiyom walla ;))

nox...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    Oluyo siemens sx1,s65 felan oluyor nokia lari bilmem

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
Toplam Hit: 2117 Toplam Mesaj: 4