Turkcell 3G Hk. Öneri
-
Selam arkadaşlar,
Malumunuz 1 ay sonra kendi evime geçeceğimden(bir önceki konudan dolayı biliyorsunuz:) ) eve internet bağlatıp
boşa sabit hat ücreti ödeyeceğime 3g bi stick almayı düşünüyorum.
Araştırmalarım sonucundan en makulü Turkcell gibi geldi. Sizin
tecrübeleriniz nelerdir ne dersiniz?
Detaylı ücret vs için link;.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/3Ginternetcihazlari/vinn3Gmodem
Ayrıca modeller arasındaki farklar nelerdir?
mesela VINN E176 ile VINN E180 arasında ne gibi bir fark olabilir? -
gerdire gerdire vodafone 1 hafta beleş kullandım ohh be :)
450kbs destekledi bereket versin :D
-
walla iyi çekiyor yanii...2megabit cekior en kötü..birde taaütlü mü alacaksın? taaütsüz alırsan modem parası veriyorsun.sonra aylık yada haftalık yükletiyorsun.kontür sistemi gibi.ücretide 4 gb 26 tl idi..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
walla iyi çekiyor yanii...2megabit cekior en kötü..birde taaütlü mü alacaksın? taaütsüz alırsan modem parası veriyorsun.sonra aylık yada haftalık yükletiyorsun.kontür sistemi gibi.ücretide 4 gb 26 tl idi..
-----------------------------sen ne önerirsin? ben şuan karar aşamasındayım ama alacağım kesinlikle..
-
3g de türkcell en sağlamı.taaütlü alırsan 12 yada 24 ay ona bağlı kalmak zorundasın.ücretide 49 tl olması lazım.taaütlü oldugu zaman cıkamıyorsun her ay veriyorsun parasını....ama taaütsüz alırsan daha ucuz 26 tl ama modem parası 120 tl..taaütsüzde zamdan etkilenirsin...yani öbür ay 29 fln olursa 29 ödersin.taaütte neyle girdiysen o olur 49 la girdiysen bitene kadar 49 ödersin...walla sen karar ver ama türkcellden şaşma..