folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Turkcell 3G Modem CS 1.6 Ping

Turkcell 3G Modem CS 1.6 Ping

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

İyi akşamlar müritler. Arkadaş Avea Jet kulanıyor pingi 30larda benim Turkcell 3g modemde 120lerde dolaşıyor ping. Kafam atmak üzere sırf cs oynamak için aldım modemde 12 ay kontratlı var mı bir çözüm düşüncesi olan?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

yıllardır profesyonel olarak cs oynayan birisi olarak hocam cs yi ne 3g ne wirelessdan oynuycaksın en iyisi kablo hatta superonline fiber 0 ping olur mu bi insanda :) tabi bunda yerleşim yerinin de önemi var 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

5 Aylık Vınn kullanıcısıyım Masa üstün'den hiç bir sıkıntı yaşamadım Pc Cam'a çok yakın iyi alıyordu 400 kb ile indirdiğimi bilirim ama 4 Gb kota sıkıntı 

orda :) Ama şöyle bişi var benim 12 aylık sözleşme değil 100 Tl verip modemi alıyorsun bir daha kontor gibi bittimi 40 tl yüklüyorsun o yüzden hızlı 

olabilir .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Arkadaş Avea Jet kulanıyor pingi 30larda

Hocam yukarıda dediğin şeyle ilgili bir ekran görüntüsü felan koyabilir misin? Bu konu çok ilgimi çekti. Avea da 30 ping cs olupta 120 ping Turkcell'de olması.

Vodafone 96KBPS cep net ile dota 1 de 110 pingle oynarken Turkcell 3G li birçok arkadaş 160+ ping ile dota 1 oynuyorlardı. Turkcell in 3G hat kalitesi demek ki o kadar iyi değil. Yalnız o AVEA mevzusu kafama takıldı. AVEA 'nın 3g sine herkes küfür ediyor bildiğim kadarıyla. 3G altyapısı o kadar kaliteli olacağını sanmıyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Arkadaş Avea Jet kulanıyor pingi 30larda

Hocam yukarıda dediğin şeyle ilgili bir ekran görüntüsü felan koyabilir misin? Bu konu çok ilgimi çekti. Avea da 30 ping cs olupta 120 ping Turkcell'de olması.

Vodafone 96KBPS cep net ile dota 1 de 110 pingle oynarken Turkcell 3G li birçok arkadaş 160+ ping ile dota 1 oynuyorlardı. Turkcell in 3G hat kalitesi demek ki o kadar iyi değil. Yalnız o AVEA mevzusu kafama takıldı. AVEA 'nın 3g sine herkes küfür ediyor bildiğim kadarıyla. 3G altyapısı o kadar kaliteli olacağını sanmıyorum.

adam uyuyor odasıda şimdi zor yan yana koyduk 30-120 idi pinglerimiz.İşin dahada kötü yanı 5te2 tık çekiyordu benim 5.Pcler aynı acaba benim daha önce kurduğum Hotspotshield ten falan mı kaynaklanıyr diye düşndim.. Ka1nsha hocam yurtta kalıyorum dansguardian zımbırtısından oynayamıyorum o yüzden aldım.Almaz olaydım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Hocam modemde belki sorun vardır bence bi modemi degiştir bole bole git anlat derdini

Ben bu insanları anlamıyorum.
Toplam Hit: 1774 Toplam Mesaj: 6