Turkcell 3G Modem Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhaba beyler,bugün turkcell vınn kontratsız 4 gb paket ve data hat aldım vınn'ın içine data kartı takıp,laptopa takıyorum, modem bulunamadı diyor, sildim onlarca kez işe yaramadı sorun ne olabilir bilginiz varmı ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

vınn ı tak birkaç dk bekle , otomatik kurulum gelmesi gerekiyor. gelmiyorsa bilgisayarıma girip ordan turkcell vınn ı seçip kuracaksın.

nefret ediyorum usb vınn lardan bazılarını bizde çalistiramiyoruz bilgisayardaki güvenlik duvarı vb. şeyler engelliyor teknik servise gönderiyoruz müşteriyi

onlar ayarlıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

vınn ı tak birkaç dk bekle , otomatik kurulum gelmesi gerekiyor. gelmiyorsa bilgisayarıma girip ordan turkcell vınn ı seçip kuracaksın.

nefret ediyorum usb vınn lardan bazılarını bizde çalistiramiyoruz bilgisayardaki güvenlik duvarı vb. şeyler engelliyor teknik servise gönderiyoruz müşteriyi

onlar ayarlıyor.

:S kurdum 3-4 kez onu yaptım olmadı kaspersky var bi ona bakayım şimdi :S 1 haftalık lazım zaten zorunlu aldım.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 395 Toplam Mesaj: 3