Turkcell-Avea-Vodafone Vınn Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Öncelikle tüm müridlere iyi akşamlar diliyorum . Arkadaşlar sizden ufak bir yardım almak istiyorum

Abim İstanbulda oturuyor ve 1-2 hafta okula gitmicek ancak okul sonuçlarına , notlarına vs. vs. bakması için VINN almayı planlıyor beni arıyıp araştırmamı söyledi bende hemen buraya yöneldim

Modeli fark etmez .. Sizce hangisini almalı

Vodafone-Turkcell-Avea

Vodafone = 4 gb , 12 ay , İlk ay 19 lira daha sonra 39 lira

Turkcell = 4 gb , 12 ay, İlk ay 19 lira sonra 44 lira

Sizce hangisini almalı ayrıca kullanan varsa biraz bilgilendirebilirmi nerden alınır nasıl alınır vs.vs Şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Sadece 1-2 hafta kullanacaksa neden 12 aylık olanlara yöneldin?

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

aynen bir iki haftalik paketleri var onlara bak

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

3g de vfone turkcellden iyi denedim ondan konusuyorum ama mobil modemin programında 3g preferredi seçme gprsi önce bulursa gprs kasıyo 3g only ayarla .ilk başlarda cok sıkıntısını çekmiştim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

bi not daha 3g modeme para vermeden önce 3gli telefonun varsa bi bak bakalım hotspot yapıp telefondan girebilirmisin? telefon üstünden pcden yani? ben yeni öğrendm keşke modem almasaydım benim telefon süper kastırıyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

o olay yalan hocam. ilk 3 ay 19 diye bişi yok... vergilerle birlikte yine o 20-30 arası bişey oluyor....

hiç 19 geldiğini görmedim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

telefonunda edge özelliği war ise dahili modem gerçekleştirebiliorsan bluetooth üzerinden 800 kb ile 1.2 mb arası net hızıyla bağlanabilirsin yazın tatildeyken öyle bağlanıyorum 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu işi bi arkadaş araştırdı ordan biliyorum

turkcell en saglam net olan..sen dersenki saglam nete ihtiyacım yok o zmn al birini..hıı millet demişki madem kısa süreli alcaksın nie 12 aylık fln demişler

bende ona cevap verim vınn parası veriyorsun 12 aylık paketlere girmezsen yani sözleşmeye girmezsen 120 tl mi ne para veriorsun vınn için..ayrıca sözleşme olmadıgı için aylık para veriyorsun.eger zam gelirse etkileniyorsun ama sözleşmede zamdan etkilenmiyorsun..trkcell daha yeni zam yaptı 1 hafta fln oldu..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

geçen gün bir konuda yazmıştık. kısa süreli kullanımlarda vodafone en iyisi modemi 99 liraydı ilk 3 ay 1 gb. lık kullanım bedava. tabiki güncel kampanyalara bir bak en son böyleydi

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

vınn'da vodafone'dan şaşma derim bizzat kullanıyorum ;) aylık paketlere gözat

Buradan

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ben vodafon 3g mobil modem kullanıyorum evimiz şehir dışında gayet iyi giriyorum 2 diş çekiyor 350 kb vuruyor bazen. ama akşamları biraz yavaşlıyor. Aslında önemli olan istasyona yakınlık teknosa kampanyasından aldım hem leptop hem internet. kullanıyoruz ben memnununm.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 2720 Toplam Mesaj: 11