Turkcell-Avea-Vodafone Vınn Yardım
-
Öncelikle tüm müridlere iyi akşamlar diliyorum . Arkadaşlar sizden ufak bir yardım almak istiyorum
Abim İstanbulda oturuyor ve 1-2 hafta okula gitmicek ancak okul sonuçlarına , notlarına vs. vs. bakması için VINN almayı planlıyor beni arıyıp araştırmamı söyledi bende hemen buraya yöneldim
Modeli fark etmez .. Sizce hangisini almalı
Vodafone-Turkcell-Avea
Vodafone = 4 gb , 12 ay , İlk ay 19 lira daha sonra 39 lira
Turkcell = 4 gb , 12 ay, İlk ay 19 lira sonra 44 lira
Sizce hangisini almalı ayrıca kullanan varsa biraz bilgilendirebilirmi nerden alınır nasıl alınır vs.vs Şimdiden teşekkürler.
-
Sadece 1-2 hafta kullanacaksa neden 12 aylık olanlara yöneldin?
-
aynen bir iki haftalik paketleri var onlara bak
-
3g de vfone turkcellden iyi denedim ondan konusuyorum ama mobil modemin programında 3g preferredi seçme gprsi önce bulursa gprs kasıyo 3g only ayarla .ilk başlarda cok sıkıntısını çekmiştim
-
bi not daha 3g modeme para vermeden önce 3gli telefonun varsa bi bak bakalım hotspot yapıp telefondan girebilirmisin? telefon üstünden pcden yani? ben yeni öğrendm keşke modem almasaydım benim telefon süper kastırıyo
-
o olay yalan hocam. ilk 3 ay 19 diye bişi yok... vergilerle birlikte yine o 20-30 arası bişey oluyor....
hiç 19 geldiğini görmedim :D
-
telefonunda edge özelliği war ise dahili modem gerçekleştirebiliorsan bluetooth üzerinden 800 kb ile 1.2 mb arası net hızıyla bağlanabilirsin yazın tatildeyken öyle bağlanıyorum
-
bu işi bi arkadaş araştırdı ordan biliyorum
turkcell en saglam net olan..sen dersenki saglam nete ihtiyacım yok o zmn al birini..hıı millet demişki madem kısa süreli alcaksın nie 12 aylık fln demişler
bende ona cevap verim vınn parası veriyorsun 12 aylık paketlere girmezsen yani sözleşmeye girmezsen 120 tl mi ne para veriorsun vınn için..ayrıca sözleşme olmadıgı için aylık para veriyorsun.eger zam gelirse etkileniyorsun ama sözleşmede zamdan etkilenmiyorsun..trkcell daha yeni zam yaptı 1 hafta fln oldu..
-
geçen gün bir konuda yazmıştık. kısa süreli kullanımlarda vodafone en iyisi modemi 99 liraydı ilk 3 ay 1 gb. lık kullanım bedava. tabiki güncel kampanyalara bir bak en son böyleydi
-
vınn'da vodafone'dan şaşma derim bizzat kullanıyorum ;) aylık paketlere gözat
-
ben vodafon 3g mobil modem kullanıyorum evimiz şehir dışında gayet iyi giriyorum 2 diş çekiyor 350 kb vuruyor bazen. ama akşamları biraz yavaşlıyor. Aslında önemli olan istasyona yakınlık teknosa kampanyasından aldım hem leptop hem internet. kullanıyoruz ben memnununm.