Turkcell Bedava İnternet
-
ÇOK NET yazıp 2222'ye yolladığınız taktirde dakika paketiniz kadar bedava internet veriyor beyler.Mesala benim 500 dakikam vardı 1 aylık 500 MB internet verdi.Sömürün. :)
-
-
Avea 28 tl 500dk_5000sms_2gb int. Bu sms zaten yakında gümbürtüye gidecek boşa para alıolar.
-
HeYeT bunu yazdı
Avea 28 tl 500dk_5000sms_2gb int. Bu sms zaten yakında gümbürtüye gidecek boşa para alıolar.
çoğu yerde turkcell ve aveayı böyle karşılaştırıyoruz çekme çekmeme, internet hızlı yavaş gibi... ben aveadan kurtulduğum için mutluyum fazladan 20 tl ödüyorum ama mutluyum :D
-
kalemlik bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
çoğu yerde turkcell ve aveayı böyle karşılaştırıyoruz çekme çekmeme, internet hızlı yavaş gibi... ben aveadan kurtulduğum için mutluyum fazladan 20 tl ödüyorum ama mutluyum :D
Aynen hacım sinir krizi gecırıordum her defasında cekılcek dert degıl avea, turkcell kafam rahat 5-10 daha fazla olsun saglık onemlı lan adamı delirtir avea
-
türk cell pişmanlıktır
-
OCEANUS bunu yazdı
türk cell pişmanlıktır
bencede
müşterilerini en fazla sömüren gsm firmasıdır
-
OCEANUS bunu yazdı
türk cell pişmanlıktır
Bu kişiden kişiye değişen birşey.
Mesela benim param var ben kaliteli konuşma + hızlı internet istiyorum, ayda turkcell e verdiğim 20 tl fazla para bana koymaz, dışarıda gidip içeceğim 1 bira parası şeklinde düşünen de var, abi 20 tl ile ben 4 gün tavuk döner + ayran yerim akşam diye düşünende var. Bu senin hangi grupta olduğuna bağlı.
-
Arkadaşlar o değilde gece bizden diye bi paketleri var. Bu paketi normal internet paketiniz bitince yapın. Kendi paketiniz yenileniyo üstelik geceleyinde (saatleri hatırlamıyorum) kendi internet paketin kadar internetin oluyo :)
-
Avea'nın klostrofobisi var. Kapalı mekanda çekmiyor. :)