Turkcell Bildirim Mesajı Kapatmak
-
hocalar Turkcell online işlem yaparken mesela Tl hareketleri - kullanım detayı yaptıktan sonra işlem tarihcesini işaretleyip o günkü yapılan şeylere baktığım sırada telefona hemen Turkcell online işlem merkezinden kullanım detaylarını incelediniz bu kısa msj bildirim amaçlıdır diye gıcık bir uyarı msjı geliyor. Onu kapatabilirmiyiz acaba
-
arama sonrasında gösterilen tl bakiyesini kapatabiliyon da o dediğin şey bumudur anlamadım tam ..
-
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------
arama sonrasında gösterilen tl bakiyesini kapatabiliyon da o dediğin şey bumudur anlamadım tam ..
-----------------------------Hayır hocam. Şimdi turkcell sitesine girdik. Bireysel işlemlere girdik. tel ve şifre girdik. Tl hareketlerinden kullanım detayına girdik. Ordanda kullanım detayına girdik. Mesaj hareketlerine bakıcam şu tarih ile bu tarih arasındaki tüm msj işlemlerini göster diyorum. Karşıma geliyor fakat aynı anda telefona msj da geliyor online işlem merkezinden işlem yaptınız diye. O mesajın gelmemesini sağlamam lazım
-
o dediğin olay sen başkasının hesabına girip aranan numaraları fln karıştırdığında hat sahibi bilgilensin diye yapılmış zaten. kapatmaya çalışman çok anlamsız.
belkide; "kıskanç bir erkeğin sevgilisinin turkcell şifresini öğrenip kimlerle konuştuğunu merak etmesini engellemek içinde yapılmış olabilir, erkeğin kendine güvenmediğini kıza göstermek için gayet güzel bir yol" olması için yapılmış olabilir. bu yazdığım şimdi aklıma geldi.. -
hoca haklısında sorumun cevabı ve senin verdiğin içerik biraz bağımsız olmuş .)
-
:) özet geçiyim: bildiğim kadarıyla yok öyle bişi
-
kapatamazsın