Turkcell Bip'e Çift Sim Kart Desteği Geldi
-
Turkcell sonunda doğru düzgün bir özellik getirmiş Bip'e. Avukat, sigortacı, emlakçı vs olupta çift telefon taşımak zorunda olanlar için güzel bir servis.
Şuan için ücretsiz diyorlar ama ileride ücretli olur muhtemelen. SMS'ler ana hatta yönlendiriliyor ve telefonun kendi SMS uygulamasına düşüyor.
https://www.turkcell.com.tr/servisler/ikinci-numaram-bipte
mkyb tarafından 13/Tem/18 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Bip'te telefon görüşmesi yapmak eziyet ya, ses kopuyor, alçalıyor, kesiliyor vs.
-
https://www.tahribat.com/forum/dunyanin-en-iyi-mobil-mesajlasma-uygulamasi-adayi-228566
zamanında yazmıştm , bip telegram ile birlikte dünyanın en iyi mesajlaşma yazılımı.
web desteği de geldi yani bilgisayardan da artık mesajlaşabiliyorsunuz.
gerek hız gerek tasarım gerek kota yememe vb. şeyler sayesinde whatsapp ın papucu zaten dama.
@GusFring
dediğin problemler sanırım 5g gelmeden düzelmeyecek yani internet üzerinden sesli ve görüntülü görüşmeden bahsediyorum.
PanxeR tarafından 13/Tem/18 01:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim Turkcell hattım yok ama yine de kullabilir miyim?
Edit. Kullanabiliyormusum. Hemde Rus numarası ile kullanıyorum. Lazcim ile sohbet ediyoruz.
Pikacu tarafından 13/Tem/18 02:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Pikacu bunu yazdı
Edit. Kullanabiliyormusum. Hemde Rus numarası ile kullanıyorum. Lazcim ile sohbet ediyoruz.
Turkcell harici desteği olması iyiymiş.
-
Pikacu bunu yazdı
Şuan baktım sadece Turkcell hatlar için diyor. Sen nasıl kullanıyorsun hocam?
-
mkyb bunu yazdıPikacu bunu yazdı
Şuan baktım sadece Turkcell hatlar için diyor. Sen nasıl kullanıyorsun hocam?
Arap hattı ile kullanıyorum :))