Turkcell Compaq Mini Kampanyası Ve Sözde 3G Hızlı İnternet
-
Sürekli şehirler arasında gezen bir pazarlamacı olduğum için diz üstü bilgisayar hayatımın bir parçası durumunda, ancak geçtiğimiz ay İzmirde arabamın camını trafikte patlatıp bilgisayarımı çaldılar :)
Neyse uzatmıycam daha fazla forumlarda başlık açıp ne alayım demeden gidip Turkcell'in kampanyalı hp compaq mini sini aldım makina ile birlikte bir tane sim kart verdiler bana internetin olmadığı yerlerde bile kullanabileceksiniz diye.
Sinyal bulamamakta ısrar edip , sinyal bulduğudna nazlanan bir internet bildiğiniz rezalet , aldığıma alacağıma pişman olduğum bir sistem oldu bana. Sözün özü almayı düşünen arkadaşlara tavsiye etmiyorum zaten makinanın konfigürasyonu ahım şahım bir şey değil tek avantajı minik olması ama o 3g dalgası büyük bir kolpadan başka bir şey değil...
-
çekince hızı nasıl hocam kaçla down ediyor
-
herhangi bir download işlemine tenezzül etmedim edemedim webde bile zor dolaşıyorum.
-
hoca uyarın için sağol bende düşünüyoum vazgeçyim bari .
-
kaldığım otellerde wriless var allahtan internete onlar sayesinde ulaşabiliyorum :)
ama reklamlardaki gibi öyle gemide, arabada , tavan arasında falan internete kavuşacağınızı zannediyorsanız büyük palavra bizzat zedesi oldum haybeye para ödeyeceğim işte turkcelle :)
-
slm hocam sakına download fazla yapma kotayı aşma yani ttnet gibi 1GB kotayı aşınca 12 tl felan değil
50 tl felan geliyor download hızını soran arkadaşlarda bir daha düşünsün...
-
hoca 3g hizmeti verilen bölgelerde gayet güzel çalışıyor.. 3g hizmeti verilmeyen yerlerde de edge ile bağlanabiliyorsun bildiğim kadarıylar..
bugün turkcell in verdiği hp laptopa baktım cihaz süper.. 3g de kullandım canavar gibiydi.. 4mb download 1mb upload var.. ttnetten iyi :)
eyüp merkezde denedim çokta stabil.. :)
-
bunu söylediğin iyi oldu hoca saolasın