Turkcell Cüzdan TL Yükleme Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

4 ekim - 31 aralık 2012 tarihlerinde geçerli bu kampanya da turkcell cüzdan üzerinden yüklediğiniz tl kadar ücretsiz tl kazanıcakmışız. Şöyle bir baktımda  geçirecek bir yerleri yok gibi duruyor. İşlem ücreti falan da almıyorlar. Amaçları pek kullanıcısı olmayan uygulamalarının kullanıcısını arttırmak gibi geldi bana. Bi de siz inceleyin.

Bu turkcell cüzdan linki

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/Sayfalar/turkcell-cuzdan.aspx#

Bu da kampanya linki

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Turkcell-Cuzdan-TL-Yukleme-Kampanyasi.aspx

Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şu hattı üstüme alsam zaten Turkcell'den s.ktirip gitmeyi düşnünüyorum.Yediğim kazığın haddi hesabı yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

50 tl üstü yüklemelerde geçerli sanırım

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek
    FrankMalkovski bunu yazdı

Şu hattı üstüme alsam zaten Turkcell'den s.ktirip gitmeyi düşnünüyorum.Yediğim kazığın haddi hesabı yok.

wala doğru dion da diğer gsm operatörleride türkcell kadar kaliteli değil.. ne bilim her yerde çekmiolar falan :S

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Rebel_Rider bunu yazdı
    FrankMalkovski bunu yazdı

wala doğru dion da diğer gsm operatörleride türkcell kadar kaliteli değil.. ne bilim her yerde çekmiolar falan :S

Avea kullanıyordum.Bakırköy gibi İstanbul'un göbeğinde bina içlerinde çekim sorunu vardı.Vodafone geçeceğim.Vodafone'nun frekansı farklı olacağından bi şey olmaz diye düşünüyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

7 yıl kullandım atmadıkları kazık kalmadı. Turkceli sikeyim

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

30gün içinde tüket diyor yemişim öyle kampanyayı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

sabah 06.50 itibari ile vodafone freezone li oldum ve çok mutluyum.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Kaliteli felan değil.

Bunların hepsi markalaşmanın zihninizde oluşturduğu saçmalık.

Avea kötü evet çünkü çekmiyor.

Türkcel iyi çünkü çekiyor. Yani KALİTELİ nedir ya ne biçim reklam yapmış adamlar hepsi şunun yüzünden Kalite Herkesin Hakkı adlı reklamı!

Vodafone gayet iyi. Her yerdede çekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 993 Toplam Mesaj: 9