Türkcell De Çalışan Mürid Varmı Önemli
-
Müridler bana bitane dilekçe lazım türkcell yazılması gerek biliyorsunuz http://www.tahribat.com/Forum-Vodafona-Geciste-Basima-Gelenler-176380/ bu konuyu benden türkcelle dilekçe yazmamı istediler ancak ben türkcelle görüştüm bu olay tamamen vodafonla alakalı dilekçe yazsanız bile bu konuda size yardımcı olamayız dediler vodafonda dedi siz bi dilekçe yazın ödemezlerse biz eleman olarak cebimizden öderiz. Hatta zaten elemandan kaynaklandı.
Konu hassas o yüzden gizledim
-
yokmu arkadaşlar tanıdığı felan yaw bi dilekce alt tarafı :(
-
Turkcell gereken cevabı vermiş :D
-
olayı okudumda yapabileceğin pek birşey yok gibi görünüyor. olay tamamen bayiiden kaynaklı ve inkar ediyorlar elinde kanıt yok. bayiiden alamadığın sürece çok zor paranı alabilmen
-
sana başvurduğun bayi numara taşıma için bir form imzalatmış olması lazım. elinde belge vs. yok ise. bayi ben oyle bişe demedim der çıkar işin içinden. turkcell in de sana yapacağı birşey yok. nihayetinde sana indirim yapıyor ve karşılığında cayma bedeli istiyor. sende bu cayma bedelini baştan kabul ediyorsun ve sonra cayıyorsun.
madem 17 sinde sozleşmen bitiyor arkadaş niye 4 ünde gider başvurursun. çok mu acil operator değiştirmen gerekiyodu.
-
tagext bunu yazdı
sana başvurduğun bayi numara taşıma için bir form imzalatmış olması lazım. elinde belge vs. yok ise. bayi ben oyle bişe demedim der çıkar işin içinden. turkcell in de sana yapacağı birşey yok. nihayetinde sana indirim yapıyor ve karşılığında cayma bedeli istiyor. sende bu cayma bedelini baştan kabul ediyorsun ve sonra cayıyorsun.
madem 17 sinde sozleşmen bitiyor arkadaş niye 4 ünde gider başvurursun. çok mu acil operator değiştirmen gerekiyodu.
Bugün paramı aldım hocam :D