Türkcell De Çalışan Mürid Varmı Önemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler bana bitane dilekçe lazım türkcell yazılması gerek biliyorsunuz http://www.tahribat.com/Forum-Vodafona-Geciste-Basima-Gelenler-176380/ bu konuyu benden türkcelle dilekçe yazmamı istediler ancak ben türkcelle görüştüm bu olay tamamen vodafonla alakalı dilekçe yazsanız bile bu konuda size yardımcı olamayız dediler vodafonda dedi siz bi dilekçe yazın ödemezlerse biz eleman olarak cebimizden öderiz. Hatta zaten elemandan kaynaklandı.

Konu hassas o yüzden gizledim

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yokmu  arkadaşlar tanıdığı felan yaw bi dilekce  alt tarafı :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Turkcell gereken cevabı vermiş :D

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

olayı okudumda yapabileceğin pek birşey yok gibi görünüyor. olay tamamen bayiiden kaynaklı ve inkar ediyorlar elinde kanıt yok. bayiiden alamadığın sürece çok zor paranı alabilmen

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

sana başvurduğun bayi numara taşıma için bir form imzalatmış olması lazım. elinde belge vs. yok ise. bayi ben oyle bişe demedim der çıkar işin içinden. turkcell in de sana yapacağı birşey yok. nihayetinde sana indirim yapıyor ve karşılığında cayma bedeli istiyor. sende bu  cayma bedelini baştan kabul ediyorsun ve sonra cayıyorsun.

madem 17 sinde sozleşmen bitiyor arkadaş niye 4 ünde gider başvurursun. çok mu acil operator değiştirmen gerekiyodu.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tagext bunu yazdı

sana başvurduğun bayi numara taşıma için bir form imzalatmış olması lazım. elinde belge vs. yok ise. bayi ben oyle bişe demedim der çıkar işin içinden. turkcell in de sana yapacağı birşey yok. nihayetinde sana indirim yapıyor ve karşılığında cayma bedeli istiyor. sende bu  cayma bedelini baştan kabul ediyorsun ve sonra cayıyorsun.

madem 17 sinde sozleşmen bitiyor arkadaş niye 4 ünde gider başvurursun. çok mu acil operator değiştirmen gerekiyodu.

Bugün paramı aldım hocam :D

Toplam Hit: 848 Toplam Mesaj: 6