Turkcell De Çalışmış Agalarım Yardım
-
Selamın aleyküm agalar hayırlı günler herkese turkcellin diyarbakırda taşeron firması olan bir şirkete başvurdum insan kaynakları satış müdürü bugün de firma müdürüyle toplantıya girdim sonuç %80 olumlu gözüküyor dediğine göre işleyiş tamamen türkcell her şey ona göre ilerliyor ve yönetiliyor turkcell de çalışmış agalarım bilgi verirse sevinirim.
(Kurumsal satış temsilcisi olarak görüşüyorum)
-
la hiç mi türkcell de vs çalışan yok
-
as. abicim türkcell dedinmi önce bi esas duruşa geçmen lazım (: 88 doğumluyum çocukluğumdan beri lafın tam manasıyla kazık bir firma. iyi hatırlıyorum ilk telefon alındı= sagem rc810, hat olarak türkcell pahalıydı telsim kullandım. avea çıktı hemen avea'ya geçtim tabi. turkcell telsim avea=son haliyle türk telekom bence hiçbir farkları yok. şuan bile netgsm kullanıyorum. çünkü en uygunu netgsm.
bence türkcell abi, baba, dayı, amca, ağa... da çalışan zor bulursun. en terbiyeli haliyle yazdım :D (;
-
aga desene jamesbond gibi giyinip kaybettiginiz firmalari teker teker ziyaret edeceksiniz.
Ayaz teknoliji Levent Bey tekerinde sanirim.
Sekada zaten ortada biz pislige bulandik siz bulasmayin derdinde.
Hayirlisi olsun.
-
turkcell de global bilgi de çalışmıyorsan geri kalan hepsi fasafiso
bizim yanımızda satış temsilcisi olarak çalışan arkadaş şimdi genel kordinatör oldu ( ben 2018 de ayrılmıştım )
pandemi sonrası çok boşluk oldu ayrılan giden kapanan firma vb. derken gereksiz terfi alan çok oldu.
turkcell de tek istediğim iş teknoloji uzmanı olup turkcell akademi de eğitmen olmaktı fakat gördüm ki dışarıdan oraya insan almıyorlar içeriden seçiyorlar sktr ettim.
kurumsal satış temsilciliği eğer altına araba verip gezdireceklerse çok zor iş geçmiş olsun. bizim burda ( bodrum ) kurumsal da çalışanlar en fazla 6-8 ay çalışıp hepsi işi bıraktı dayanamıyor adamlar.
-