folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Turkcell De Facebooka Bedava Diye Girip 50 Kuruşu Gidenler Paranızı Geri Alın.

Turkcell De Facebooka Bedava Diye Girip 50 Kuruşu Gidenler Paranızı Geri Alın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Ben askerden geldim ağustos ayıydı .Askerde kaç facebook a girdim telefondan tam hatırlamıyorum ama geldiğimden beridir zaman zaman girerim.

Neyse bildiğiniz 0.facebook.com dan giriyorum. eğer girer isem o gün ilk girdiğimde 50 kuruş kesiyordu. evde internet olduğu için pek kullanmıyodum da askerde hergün kesti işte neyse işe başladıktan sonra canım sıkılır oldu benim gibi diğer gişecilerde vakit öldürmek için facede makara yapıyoruz. bir ay iki ay bakıyorum paralar bitiyor 50 50. sinir oldum en son 12 liram vardı 6 kaldı falan.Sabahın köründe aradım müşteri hizmetlerini .Kayıt aldılar. Teknik bölüme aktardı 2 gün sonra aradılar. İlk aradığında dediki turkcell internet bağlantı noktası ile girdiğiniz için hangi sayfalara girdiğinizin sorgusunu yapamıyoruz.Turkcell wap ile girmiş olsaydınız kontrol edebilecektik falan ee dedim ne olcak hangi adresten girdiğinizden emin misiniz? telefonunuzda başka tarayıcı varmı onu mu kullanıyordunuz neyse az konuştuk derdimi anlattım kesmemesi lasım falan dedi en sonunda da kesilen 6 tl nizi geri hattınıza yüklüyorum falan dedi .Eyw koçum dedim bende :P .en sonunda destek hakkında değerlendirme yaparmısınız dedi 1 ile 5 arasında dedim waptan girmedim die sorgulama yapamıyormuşşunuz 4 vereyim hadi dedim ama o benimle alakalı değil beyefendi dedi anladım kendi hakkında soruyor içimden dedim hemende 5 almak için verdin demi parayı geri çakallll :D neyse dedim ilginize tşkler hadi size 5 verdim dedim. öle kapattım aldım 6 tl mi geri ama kaç aydır kaç tl gitmiştir. bişey demedim .

Şimdi wap ile giriyorum para kesmiyor. tekrar interneti denemedim. Eğer sizinde yok yere 50 kuruşunuz gidip duruuuuu ise arayın isteyin paranızı geri :)

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

pazarlık yapaydın hacı :D 

şu şu zamandır gidiyo ver paramı 5 vereyim diye.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

mail gönderdim 2 defa müşteri hizmetlerine 2sinde de aldım 0.5 tl mi : )

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

vay ilginçmiş iade mail olayı nasıl işliyor ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

4440536 yı arıyosun yada 535 neyse işte. diyosun böle böle gidiyor.kayıt alıyorlar . bakıyorlar sna iki gün  içinde dönüyorlar paranı geri veriyorlar sen yanlış girmediysen

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Hatadan dolayı gelen para 0.5TL.

Müşteri hizmetlerini aramanın dakikası; 0,4TL.

Ortalama işlem halletme süresi; 5 dakika.

Toplam gider; 2TL.

Net kar: -1,5TL.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

Hatadan dolayı gelen para 0.5TL.

Müşteri hizmetlerini aramanın dakikası; 0,4TL.

Ortalama işlem halletme süresi; 5 dakika.

Toplam gider; 2TL.

Net kar: -1,5TL.

-----------------------------

müşteri hizmetlerini kaç dakika ararsan ara turkcell hattından, sabit bi ücret düşüyü.dakika dakika 0,4 TL düşmüyor yani.

böyle hesaplarsak, 0,1 TL kardasın.tabi biriktirip ararsan sürümden kazanabilirsin :P

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Turkcell i bilmemde avea müşteri hizmetlerini 4 kez aradım göz göre göre yalan söylüyor. Yapamam edemem bilgilere ulaşamıyom diye. En sonunda bir fırça çektim faturadan 2 TL düşmüşler.

Toplam Hit: 1850 Toplam Mesaj: 8