Turkcell Faturalı Kullananlar İçin Tarife Önerisi
-
Arkadaşlar turkcell faturalı kullanıyorsanız 12 ay kullanmaya söz verirseniz % 25 indirimli gold plus paket veriyor.yani normal tarife 109 tl iken siz 81 tl ödüyorsunuz.bu henüz internetten duyurulmadı.ben size haber vereyim dedim.telefon ile çok konuşanlara duyurulur. 5000 dk turkcellliler ile 1000 dk heryöne 1000 sms heryöne 1 gb internet heryöne 81 tl.bu paketten çıkarsanız indirimi iptal ediyorlar.o güne kadar kullanmış olduğumuz % 25 indirimi yok sayarak fatura ediyorlar.yani 3 ay kullansanız bile iptal edince 3 aylık indirimden karınız olan 84 tl yi iade ediyorsunuz.uzun konuşanlara duyurulur.bana sms ve internet lazım değil derseniz 66 tl ödeyerek gold pakete abone olabilirsiniz. Normalde gold paket 89 tl dir. Kampanyaya katılmak için INDIRIM GPLUS yazip 7277 ye gönderin. Sadece gold paket aboneliği için INDIRIM GOLD yazip 7277 yollayın.
-
Öğrenci olmasam :| 66 lira çok iyiymiş
-
bi yıldır falan 200 tlden aşağı fatura ödemiyorum hala platinium üye olamadım ak :S nasıl olunuyo lan?
-
kamucell kullanıyorum gayet memnunum. 1200 dakka 35 tl. Inanmazsanız çağrı arın arayayım :Dhehehh
Toplam Hit: 1365 Toplam Mesaj: 4