Turkcell Faturalı'dan Faturasıza Geçiş
-
Arkadaşlar bu Turkcell'in Faturalı'dan Faturasıza geçiş ne kadar sürüyor 96 saat içinde demişlerdi. 48 saat oldu hala geçmedi illa fazla fatura kitliyelim diye mi yapıyor. cidden büyük ayıp bizimde o na göre işlerimiz var. bu kadar bekleyeceğimi bilseydim başka operatöre geçerdim.
C10H15N tarafından 08/Mar/16 16:10 tarihinde düzenlenmiştir -
başka operatöre de geçsen 1 hafta sürüyor. daha doğrusu max süre öyle ama ortalama 4 günde geçiyor hocam.
-
6 gün içinde genelde 3. 4. gün ararlar
turkcell işlem yapması en kolay müşteri hizmetlerine ulaşması en kolay paketleri en sade operatördür bir çalışan + müşteri olarak pahalıdır ancak işini düzgün yapar diyebiliyorum.
turkcell müşteri hizmetlerine bağlanmak müşteri şikayeti dedin mi 12 sn enpara 9 sn garanti 5dk yapıkredi 10dk turktelekom müşteri hizmetleri menusunu bulursan iii..
PanxeR tarafından 08/Mar/16 17:24 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
turkcell işlem yapması en kolay müşteri hizmetlerine ulaşması en kolay paketleri en sade operatördür bir çalışan + müşteri olarak pahalıdır ancak işini düzgün yapar diyebiliyorum.
turkcell müşteri hizmetlerine bağlanmak müşteri şikayeti dedin mi 12 sn enpara 9 sn garanti 5dk yapıkredi 10dk turktelekom müşteri hizmetleri menusunu bulursan iii..
hahaha :D
-
dbcooper bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hahaha :D
Lan adam saniye tutmuş :)))
Turkcell kazık ama kalitelidir-iyidir Panxer'in dediği gibi.
4 gün içinde geçer diye bilgi veriyorlar hocam. Az daha sabret.
-
PanxeR bunu yazdı
türktelekom'u şimdi test ettim ve onayladım 2-1-6-2'yi sırasıyla tuşluyorsun ve 1 dk içinde bağlanıyorsun :)