Türkcell Genc Tarife Hakkında Düşünceleriniz
-
hocalar ben genç avea tarifesini kullanıyorum geçenler trkcell genç tarifenin imkanlarını gördüm bayağa hoşuma gitti avea numarasını türkcell e taşımayı düşünüyorum aranızda kullananlar var mı ? tavsiye edermisiniz ? türkcell genç tarifenin eksileri var mı ?
-
bir de 31 mart son tarih diye gördüm türkcell in genç tarifesi için doğrumudur ?
-
yok hacım öyle bişi sen rahatça geç trkcllye bakma şimdi millet gelecek yok kazıkçı yok pahalı şöyle böyle diycek takma kafana sen geç :)
-
vodafone faturalı hatlar en uygunudur bana göre
onlarada bak istersen -
ben kullanıyorum.
benim için süper ötesi hocam.
150 kntr yüklüyorsun msn-face bedava oluyor.
50 kntr veriyor onu istemiyorum yerine 2 saat her yöne veriyor.
numara taşıdım diye 400 kntr her yöne veriyor.
tüm turkcell ile 15 dk sı 2 kntr (çabucak konuşup kapatan birisi değilim )
bi de bi servise katıldım hangisi bilmiyorum şu anda diğer operatörlerle 5 dk sı 2 kntr
bir de ev - iş- için 25 kntr verdim 1 saat yurt içi sabit hatlar bedava - ama Genç tarife olunca +1 saat daha veriyor.
1 ay sonra 150 daha yüklersen hattında rahat eskisiyle beraber 250 kntrü bulursun.
-
hocalar yarın ilk iş türkcel e geçmek olacak :D da şu 400 dk her ay mı bir sefere mahsus mu ?
-
çok mesajlaşmıyosan sms 300 yaz 2380 e yolla her yöne 35 kontöre 1 ay kullanabileceğin 300 sms veriyo genç tarife
-
türksele geçiyim deme bence. yerinde olsam düşünmem bile. Bir hattım war olmaz olsun türksele beleş kontörüm olmasına rağmen parayla konuşturuyo beni amk :D